Paketler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve heaty tarafından 5 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. heaty

heaty User

Yarın çıkacak olan paketle ilgili bir sorum olucak.bu paketi alınca abanoz güverte kalıcımı olur yoksa burdaki gibi 14günmü geçerli olur kesin bir bilgi varmıdır ?
    Gösterişli Tersahane Paketi
    • x14 Gün 25.000 Darbe Puanı
    • x14 Gün 12.500 Darbe Puanı
    • x14 Abanoz Güverte

2. ÖNLERİNDEKİ x14 SÜRELERİ YANİ HEPSİ 14 GÜN KALACAK SONRA SİLİNECEK :)

3. kaddarr

kaddarr User

14 gün sonra vipliğin varsa viplik süresince kalır yanlış bilgilendirme yapmıyalım

4. VİPLİĞİM OLMADIĞI İÇİN HERALDE BİLEMEDİM :) SAOL BNDE Bİ VİPLİK ÇEKİM ALİM O ZMN ABANOZ :)

5. abanozu aldıktan sonra vipliği al öyle uzar anca günü

6. Merhaba, @_**FENiX***_

Bir kaç kez uyarıldığınız halde büyük harf ile yazmaya devam etmektesiniz. Lütfen uyarıları dikkate alın ve yorum içeriğinizi düzeltin.

iyi oyunlar

7. heaty

heaty User

vipliğim var paketi alsam direk uzarmı yoksa extra viplikmi almak lazım peki ?

8. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Paket ile satılan güverte paketteki kullanım süresince hesapta kalır, vip olma ile alakası yoktur. Yanlış bilgilendirme yapmayalım :cool:

Saygılar

_**FENiX***_ bunu beğendi.
  9. heaty

heaty User

teşekkürler

10. MusaSOW

MusaSOW User

ozaman bosa aldım paketı:D

11. MusaSOW

MusaSOW User

abanozun omru 3 ay vıp olunca uzuyorda bu pakettekı neden uzamıyor kendımı kandırılmıs hıssedıyorum acele etmeseydım keske:D

12. 66hakan

66hakan User

burada bahsettiginiz abanoz mu harita dp lerimi acaba ? alan biri uzadıgını söyledi de:confused: