Paket satın alma sorunu $ satışı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve [ĦĄƳĄĿϾĄŜĦ] tarafından 10 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ARKADAŞLAR SATIN ALMA İŞLEMİ YAPTIĞIM ZAMAN DOLAR ÇIKIYOR KARŞIMA YURT DIŞI HESAP ISIMLERI CIKIYOR BU SORUN NEDIR NASIL DUZELIR BILGISI OLAN VARSA LUTFEN YARDIMCI OLUN

2. suport yaz 2 saat ıcınde cvp verirler mumkunse ss at hesp bilgin feln gozkmuyorsa bide hesabı nerden actığını

Son düzenlenen: 10 Temmuz 2017
  3. ArmageddoN

ArmageddoN Guest

Merhaba,

Forum kuralları gereği, büyük harflerle yazmak bağırmak anlamına gelmektedir. Lütfen mesajınızı düzenle seçeneğinden düzenleyiniz.

@NightWish66 Cevabınız için teşekkürler.

Konu ile ilgili destek ekibiyle iletişime geçiniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

4. yazıyorumda saçma saçma şeyler dıyolar hala çözemedıler 1 hafta doldu

5. atlas42

atlas42 User

Ben de yazdım supporta. Deneme aşamasındaymış ve forumu takip etmemiz gerekiyormuş. Bu ay bokor atamayacağız gibi.

6. Saçma gördüğün yazıları bizimlede paylaş belki bi yararımız dokunur

7. [​IMG]ne oldu hp ye epeyudir yoktum bilgi verirmisiniz

8. Yetkisi gitti bişey yok chatte ban almış bide

9. ya tek öyle olsun saolun bilgilendirdiniz

NightWish66 bunu beğendi.
  10. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selâm

Support ile olan yazışmalar oyuncuya özeldir ve paylaşımları yasaktır. Anlaşılan bilginiz yok bu konuda, aklınızda olsun. Zira yararımıza olur diyerek arkadaşa paylaşım yaptırarak ceza almasına sebep olacaksınız.

Saygılar

NightWish66 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.