oyunun temeli bozulmuş.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Ali*BaBa*S55 tarafından 21 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. malesef gerçek şu ki ne olduysa AMS sistemi güncellemelerinden sonra oldu ve yapılan her reset oyunda yeni bir hata meydana getirdi. her resetle bir hatayı düzeltmeye çalışırken bir başka yerden bir hata oluşmaya devam etti.
    şu an da 2 gemim var birisi oyunda devamlı 30 sn geri sayıp çıkış alıyor. hiç bir türlü kullanamıyorum. diğeri de oyuna girmiyor. şu anda 1 saat önce giremedim şimdi deniyorum yine aynı %25 te takılıp kalıyor. hadi şans eseri girsem de savaşta bir batınca oyun sunucusuna bağlanılamıyor hatası ile karşılaşıyorum.

velhasıl oyun temelden bozulmuş gibi gözüküyor. bir türlü dikiş tutturamıyorlar.

oyuna zor zekat şans ezeri girebildiğimiz bu günlerde çıkardıkları etkinlikte şimdiye kadar ki en az karlı daha doğrusu hiç karsız etkinlik ne ye kızacağımızı bilmiyorum.

ne istediniz ya şu güzelim oyundan?

ondan fazla hata var oyunda hangi hatayı ne zaman düzeltebileceksiniz?

AJAИ bunu beğendi.
  2. AJAИ

AJAИ User

ben artık bir şey yazmıyorum mutlu yıllar seafight :)

Ali*BaBa*S55 bunu beğendi.
  3. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

hata not alındı.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.