OYUNUMU BIRAKALIM

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Sandık.Canavarı tarafından 11 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın programcı arkadaşlar 1.seviye vudu topu nedir ya ben yeni 30 luklarımı 5.seviye yapmışım zaten para yatırıp vudu topu fullemiş birine karşı koyamıyorum vudu topunun daha 2 3 4 5 seviyeleri gelecek adım gibi eminim. biz nasıl karşı koyalım buna bizide düşünün artık yeter her şey paramı ya taş geliştirmek para top almak para tasarım almak para yeter programcı arkadaşlar yeter. ya ben 7 8 yıldır zevkle oynuyorum bu oyunu ağlıycam artık günde 4 5 saat zevkle oynadığım bir oyun gözümün önünde eriyor daha fazla para için. ne yapayım ben ayda 5 milyar kazanmıyorum ki vudu fulleyeyim taş geliştireyim.
    BİZİ DE DÜŞÜNÜN ARTIK YETER.

2. Tragula

Tragula User

Level 5 e kadar gelicek zaten :)

3. volkanhoca

volkanhoca User

arkadaş haklı, vudu topu alacaktım iyiki almamışım daha vudu toplarını tamamlayamadan şimdide seviyesi çıktı onada bir dünya top+kristal lazım oyunda denge denen birşey kalmadı malesef paran varsa oyna (para yatıran arkadaşlar yanlış anlamasın elbette avantajları daha fazla olması gerekir) ancak vudu topunu daha alamayan birsürü kişi varken seviyesi bence saçma.

4. VolkanHoca
    Bende senle ayni dusuncedeyim evet para yatiriyosun ve belli basli avantajlara sahip olman gerekir mesela eskiden (5 yil oncesi degil 2-3 yil oncesi) bi vip bide vudu topu alirdin geri kalan herseyi oyundan halledebiliyodun tasarim gulle inci vsvs

Ama simdi bakin bi vudu topu bokor taş tasarim ya sandik tasariminin sandiktan cikma ihtimalini kaldirip ülke gemilerine ekleyip 55 tl ye satiyorsunuz birde her hafta anket cikarip oyunu nasil gelistiririz diye soruyorsunuz
    Oyunu birakalim o zaman sakin yanlis anlamayin bu bi tehdit degil zaten oyuna ayda 1000 2000 tl yatirmadigim icin tehdit olarak gormezsiniz
    Oyunculara iyi oyunlar diliyorum programcilara az insaf dileyip gidiyorum buraya kadarmis 7 yillik seruvenimizin sonuna geldik

5. şöyle açıklıyım size sora karar verin 1. seviye full vududa vuruş npc ye 5000 5500 arası artıyor yani 44 den 49 oldu 5. seviye olması demek 69 olması demek yani sıfır açılmış bir gemi 69 yicek ful gemiden yani patlayanla orta sekment bir gemiye 40 45k vurucak demektir kritik desen 55 olsa 400k darbeli bir gemi 8 atışta nakavt e bide karşı geminin savunması var sağlam gemi sonuçda 45 vuruyorken orta sekment bi gemi 20 vurucak belki 25 yani yarısı kadar vuramaz velhasıl kelam bu özellik geldi yapan oyuncular var bu saatten sonra iptali söz konusu değildir ama bunu herkes yapamaz rahat olun 1 bilemedin 2 bilemedimn 3 gemi yapar onlardanda uzak durcan :) büyütmenin manası yok beyler zamanında tomar para harcadı bu adamlar 120 vudu için 1000 lira para harcadı belki fazla siz 177 liraya alıyorsunuz adamların o parayla fullediği gemiyi siz 3 gemi fulluyorsunuz ha yarın bi gün vudu topları daha ucuzlar 2 3 4 5 seviye açıldıkça belki inci ile bile satılabilir bekleyip görecez hayırlısı artık

EŞKIYA.

Son düzenlenen: 12 Haziran 2015
  6. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

şikayetinizi iletiriz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.