Oyunu Bırakmış Olmama Rağmen Neden Ödeme Mesajı Gelir?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Çar$I* tarafından 24 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Çar$I*

Çar$I* User

Sayın Yöeticiler,

Konu başlığında da belirttiğim gibi oyunu bırakmama rağmen ödeme mesajı alıyorum. Bu neden olabilir? Kredi kartı bilgilerinin kayıtlı olduğunu gördüm fakat PayByme ilk defa karşılaştım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

2. biri sizin telefonunuzu kullanarak telefondan ödeme yapmaya çalışmış.

3. Çar$I*

Çar$I* User

Telefon numarasının kayıtlı olması gibi bir durum olabilirmi?

4. telden ödeme yaptığınız zaman kayıtlı olmuyor yani bir alışveriş yaptığınız zaman tekrardan telinizi yazıyorsunuz yani kayıtlı olmuyor bu durumda biri sizin tel numaranızı girmiş ama siz onaylamadığınız müddetçe alışveriş onaylanmaz.

5. mamı_55

mamı_55 User

Numara kayıtlı bile olsa sen alışveriş yapmadıkça kim kullanacak. Numarayı sallamışta olabilirler. Sen hesabın şifresini falan değiş yinede

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Kayıtlı kalmış olabilir evet paybyme de de kayitli kalabiliyor eger yasak olmasina ragmen hesabinizi sattıysanız başınıza gelmesi normal.

7. Çar$I*

Çar$I* User

Hesabı satmadım. Hesap banlandı. Kendi hesabımdan başka bir hesaba da telefon ile işlem yapmadım. Ve son olarak kaydı nasıl silebiliriz?

8. ●ђр●

●ђр● Guest

Kayıt geminin ödeme bölümü açılıp siliniyor siz geminize giremiyorsanız silemezsiniz zaten bu da sizin durumunuzla alakali degil sonucta girilmiyor gemiye.

9. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Pazartesi günü mesai saatlerinde supporta yazın durumu lütfen.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.