OYUNU BIRAKMAYI DÜŞÜNENLER

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ✖●ŁΣĜ●✖ tarafından 5 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyunun bu haliyle daha saçma bir hal aldığını ve oyunu bırakmayı düşünenler kaç kişi bir yorum alalım...

2. Barut66

Barut66 User

aynen artık yeniliklerin gelmemesi gerekiyor ayda 2/3 yenilik çok fazla bişey getirmeseler çok iyi olucak benim herşey ful ama artıkk bıkkınlık verdi zaten savaşlardanda zevk alamıyoruz artık 50 farklı gülle vs ekstra şeyler fazla abartıldı

3. *MV1*

*MV1* User

Oyunu bırakırsam neden bırakırım

1 oyunda artık adaletsizliklerin olduğunu düşünüyorum.Adminlerde sınırsız yetkiler var milyonlarca güllesi binlerce bedava sis ejderha ateşi vs artık onlarla bas edemiyoruz o bakımdan para yatırmayı bıraktım.Pırıltı toplamaya çalışıyyorum ama haritayarda onlarca botta gemi var oda olmuyor yakında bırakırım herhalde bende

4. Bu Tr serverlerinde oynayan adminler yüzündn bu oyunun çivisi çıktı milyon gülleler milyon süper zırhlar gel keyfim gel bizde sabahtn akşama kadar çalişip kazandiğimz paranın 4/2 sini bu oyuna verelim tr serverlerinde birleşince zaten o adminlern hepsi piyasaya çıktı ne varsa onlarda var adaları olmasada farketmiyor adminler için nefret ettim şu oyunda türk adminlerinin tr serverlerinde oynamasından

R€GLΛN.İÐØ ve _ŞUBAŞI_37_ bunu beğendi.
  5. BüRKüT*

BüRKüT* User

üstad oyunu bırakmayı düşünmek başka bırakmak başka.ben düşünüyorum ama bırakamıyorum.eğer bırakmayı düşünüp bırakabiliyosan zaten buraya yazı açmazdın çat oyunla ilişkin kesilir yokluğunu sadece alyansın bilir oyun değil.oyun nasıl bilir diye soracak olursan bu cesareti gösteren kişi sayısı artınca bilir.lakin bu kişisel bi karar hadi hep birlikte oyunu bırakalım şeklinde olmaz.öncelikle kendi içinzde kendinizi ikna edip bunu istemeniz gerek.;)

6. Ben 2 aydır oyun oynanıyordum işim gereği giremedim ama inanın sitresim azaldı yeniden oyuna giresim gelmiyor tek sebebi stres atmak için gidiyorum sitres dolu olup çıkyordum:) tek sebebi bu yeniden başlasam mı diyorum işim çıkıyor gidiyorum şuanda daha sakin ve huzurluyum arkadaşlarına ve aileme işime daha fazla zaman ayırıyorum hanı derlerya herşey para değil doğruymuş:)) hadi hayırlısı

7. AKHILON

AKHILON User

oyun aslında güzel çirkinleştirenler içi sınırsız malzemeyle dolu olan ve oyuncular üzerinde bariz üstünlük sağlayan adminler bu yüzden bırakan çok oldu sende bırakabilirsen bırakırsın inşallah

8. [SONDURAK]

[SONDURAK] User

s.a arkadaşlar...
    bu oyunda adaletsizlik çok...admin gemilerinden zaten bıktık artık..ondan hariç bir çok şey var bot kullananmı istersin aylarca gemisini doldurup açılan gemimi istersin ..o kadar para harcarken kristallerin fiatını düşmesinimi istersin..o kadar 75 lik kristalledigimiz topların elinde kalmasınımı istersin sen istedigin kadar fulle gemiyi yine aynı ..aynı şeyin degişigini çıkartırlar yine para vermek zorundA kalırsın buna mı yanarsın bu oyunda adaletsizlikler saymakla bitmez....aşagı haritalarda adı sanı duyulmamış içi doldurulmuş full gemilermi istersin..oyun açıklarını belli başlı kişilerin ve ekiplerinin kullanmasınımı istersin..pır katlayıcısı alırsın niye satarlarsa etrafta pır yok devamlı ne işe yararsa darbe puanı çıkar ne istersen var bunları saymaklada bitiremezsiniz bence....onun için fazla nefesinizi tüketmeyede gerek yok çünkü bu oyunu kuranlar türk milletinin huyunu iyi biliyor....bunlar diyorlar yazarlar ederler ..patılanırlar yani dert yanarlar yinede oynarlar diyorlar.....bunun böyle olmasına sebep bizleriz başka kimse degil..

Son düzenlenen: 7 Ekim 2015
  9. OutLaw_07

OutLaw_07 User

yaz beni de listeye... cılkı çıktı oyunun

10. umaygat

umaygat User

bende pes ettim gemiyi satıp bırakıcam. nik gazoza gerisini biliyosunz :D

11. hepinize katıyorum 1 oyda benden hepberaber bırakalım gitsin .:D

12. Madem öyle bu andan itibaren hiç bir şekilde alışveriş yapmayın oyuna girmeyin. Bakın bana ayda yılda bir giriyorum ona da girmesem bile olur artık...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.