oyunla ilgili düzelmeyen sorunlar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve JUDGE*DARKLORD*2[o9] tarafından 31 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1-Batınca sadece deniz haritası geliyor küçük harita ve altdaki saldırı menüleri haritada hiçbirşey gözükmüyor yenilemek gerekiyor sürekli.
    2-Harita değişiminde haritalar geç yükleniyor.geçiş hızları çok yavaş.bu olay farklı tip haritalara geçişlerde mevcut.gemiyi ortala donuyor yön tuşları çalışmıyor birsüre boyunca.
    3-deniz haritasındaki hızlı satın alma menüsü düzgün çalışmıyor.ilk alışverişte istisnasız hata veriyor 2.sinde alıyor.
    4-en önemlisi ve yeni sorunlardan biri ışık haritasına geçiş yaptığımda sıktığım gülle ve sıkılan gülle gözükmüyor.can gidiyor ama gülle ortada yok sadece havai fişek güllesi görünüyor.bunun düzelmesi için harita yeniliyorum ve beni ışıktan dışarı atıyor herseferinde fazladan 1 ışık girişim boşa gidiyor.
    1 günmü kapatır güncelleme yaparsınız 2 günmü kapatın ve bu sorunlar düzelsin lütfden.iletildi deniyor değişiklik yok.

babusnaber ve ghosthunter bunu beğendi.
  2. Çok haklısınız herşeyden önce bence oyunun optimizasyonu yapılmalı donmamalı darkorbitte bigpointe ait bir oyun donduğunu görmedim seafigt la uğraşsalar eminim hiç bir sorun kalmayacak..

3. haklısın oyuna yenilik getirceklerine su sorunları halletmeleri gerekir

4. haklısın dostum sürekli aynı şeyler

5. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

programcılara bulunan problemleri rapor etmekteyiz unutmayın ki sizler gibi bizlerde oyuncuyuz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.