Oyundaki Teknik Sorunlar Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ŦÁŔĶıМ_ŐĹМÁĹı[☆61] tarafından 19 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar herkese merhabalar. Yıllardır oyunun kasma durumundan dolayı şikayetçiyim. Hep benim sistemim donanımım kötüdür de o yüzden oyunu rahat oynayamıyorum diye düşünüyordum. Fakat yeni aldığım bilgisayarda da savaşlarda falan oyunun aşırı kasmasından dolayı şikayetçiyim. Bilgisayarımın özellikleri
    Nvidia Geforce Gt940m 2gb Ekran Kartı
    İnte İ5 6200U işlemci
    12 Gb Ram
    Evet çok yüksek özellikleri yok fakat piyasadaki Battlefield 1 COD WW2 GTA5 gibi oyunları rahatlıkla oynatan bilgisayarımın seafighta gelince kasmasının sebebi nedir acaba? Yardımcı olabilecek arkadaşlara ihtiyacım var. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

2. FARUK™

FARUK™ User

çünkü oyun problemli, pc ile alakası yok bende 16 gb ekran karlı 32 gb remli sistem var, bende donuyor yani sen düşün..

3. BIRAKTI

BIRAKTI User

yama yapa yapa oyunu maalesef yamalı bohçaya çevirdiler aynı sorunu bende yaşıyorum:(

4. Menetli

Menetli Guest

Merhabalar Arkadaşlar ,

Bu gibi sorunların farkındayız ve emin olun bizlerde bu durumdan memnun değiliz.Fakat teknik ekibimiz ve oyun geliştiricilerimiz sıkı bir çalışma içindeler.Biraz daha sabretin güzel günler bizleri bekliyor.:)

Saygılarımla.

5. BIRAKTI

BIRAKTI User

inşallah ama biraz zor çok fazla yenilik var buda çok farklı sorunlara yol açıyor birini yamarken diğeri patlıyor:D

6. Crowley

Crowley User

16 gb lik ekran kartından bahsetmişsinde merak ettim gelecekten mi gönderdiler sana ???

SoFi_MiRZe bunu beğendi.
  7. Ramle paylaşımı olunca yazıyor öyle şu an benimkinde de 8 gb yazıyor ekran kartı için dxdiagda ama normalde 2 gb

8. FARUK™

FARUK™ User

bilgisayardan anlamış olsaydın bu soruyu sorarken 2 kere düşünürdün.. rx 580 x2 yap bakalım kaç gb ekran kartı yapıyor..

9. Geleceğe gitmene gerek yok sen paradan haber ver çinliler getirir sana :D
    Sen ne iş yapıyon ki o ekran kartına ihtiyaç duydun :)

10. FARUK™

FARUK™ User

FANTAZİ :d şu oyuna geri dönene kadar yuksek kalıtelı oyunlar oynamak için toplamıştım :D

11. Laf sokma derdıne eleştirmeye bi son versen geçen bende atmıştım buna benzer kasma donmayla ılgılı pc hızında 3.9 i7 olarak attığımda benzer tepkılerı varmıştınız hem işimiz proje çizimi hemde zevkımız ıcın alıyoruz ama maalesef iş zevke gelince donma kasmadan oynamak ne mümkün

12. Yanlış mesajı alıntı yaptın sanırım laf sokma veya eleştirme nerede var ben göremedim

Nerden temin edilceğini doğrudan yazmadım çünkü yasak
    Bide normalde o ekran kartına sahip bilgisayarlarda sever vs açarlar işini merak ettim o yüzden

13. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Konu dışına çıkıldığı için konu kilitlenmiştir. Ayrıca birbirinize karşı olan hitap şekillerinize lütfen dikkat ediniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.