OYUNDAKİ HATALAR VE ESKİ SEAFİGHT

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve **ฬiяค** tarafından 17 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle saygılarımı sunarak cümleme başlamak istiyorum.Oyun yaklaşık 1.5 aydan beri gerçekten çığrından çıktı harita katlama,buz yanığı katlama,vs her türlü hatalar ortaya çıktı benim sizde soracağım şey ise bu oyun ne zaman düzelecek ? 1 gün harita hilesi çıkıyor 10 gün oyunda o hileyi yapanları bulalım derken oyunu bize zehir ediyorlar o hata düzeldikten sonra düzeltmeye çalışırken bir yeri daha bozuyorlar buz katlama çıkıyor ya arkadaşlar bu buz yanığınıda katlayanları kapatalım derken top katlayan vs. kale katlayan çıkacak adım gibi eminim buna hadi hataları oyun donmalarını geçelim 2.hususda barut sisteminin değişmesi ya şu oyuna para yatırmayan sayılı kişiler veya yeni başlayanlar vardır ya ben daha vudu toplarını yeni fulledim gemi anla düzenine girdi atışlar yükseldi hoooppp siz hemen aşşağıya çektiniz barut sistemi hakkında gerekli yerlere mesaj iletin ve düzeltsinler yanlış anlamayın emirvaki konuşmuyorum gün geçtikçe oyundan sıkılıyorum 3.husus kartal gözü ya oyunda sanki her kestiğimi npc bile kartal gözü veriyorda her sıkmaya kartal gözü alıyor zor bir şekilde kazanabiliyoruz kartal gözünü ama kolay şekilde elimizden alınıyor bu hatalar olduğu sürece oyundan soğuyan ve bırakan çok kişi olacak ve oluyorda 4.husus gemi kapatma olayları arkadaşlar benim içim rahat ben yapmadım yapmamda ama öyle bir çıkmaza düşüpte o hileyi yapan yüzlerce kişi var ve şuan tr2 serverinde harita harita açın bir gemi veya varsa güçlü bir gemininz alın geminizi 2.2 haritasından başlayın geze geze 18.1 e kadar gidin ve önünüze çıkan herkezi batırmaya kararlı olun ve size söyliyim toplam batıracağınız adam sayısı 4-5 arası 6.gemi olması çok zor hatta imkansız sabah akşam bu oyunu oynuyorum batıracak adam bulamıyorum artık adam batırmak için sıralamadan gemi seçip casusluyorum ama tabi onlarda ya banlanmış oluyor yada oyundan soğuyup çıkmış artık oyunda batıracak adam yok ya server birleştirin yada bize savaşacak adam yollayın gemileri açın ban olaylarına biraz daha gözünüz kapalı bakın SAVAŞMAYI ÖZLEDİK arkadaşlar benim bu yazdıklarımı ister düzenleyip üst kişilere yollayın ister bu şekilde yollayın ama şu bir gerçek BİZ YENİLİK İSTEMİYORUZ BİZ ESKİ SEAFİGHT'Yİ İSTİYORUZ #DİREN#TR2#

2. katılıyorum sana ben sıralama oynuyorum bu oyunda tp için inci atıyorum mojoya ve 2haftadır aruba kazanında hata var joker hatası atamıyorum atsam zarar jokersiz atıldığı için atmasam harita yapamıyorum geçilıorum sıralamada onuda geçtim 2santa kesemioruz napıcaz böyle hep sabır edin denilioyor ama nereye kadar ? zaten eventler ayda 2/3kere event çıkıyor bunalıyoruz ve oyunda böylehatalarda olı-unca donma falan tamamen çıldırıyoruz anlamırum bu programcıla ne iş yapar 2 veya 3haftadır mojoda 1haftadır oyunda donma var ve düzeltilemior adamlar uzaya gidiyor o sürede madem bişe yapamıosunuz her saat başı reset atın bişeyler yapın artık insanlar bu oyuna zaman harcıyor bişeyler yapmak için para kısmını yazmıyorum bile kimse kimseyi zorlamıyor para harca diye

3. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

belirttiginiz her sorun ile alakali burdaki sorulara cevap vermekten artik biz yetkililer usandik fakat halende sorularinizi cevapliyoruz biz de oyunda sorunlar oldugunun farkindayiz fakat bizim elimizden sadece bir ustumuze belirtmek geliyor lutfen biraz daha sabilir olunuz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.