Destek Oyundaki Eksiklik!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve »ĢεςεκдяŦдℓเ«34« tarafından 31 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba

Ben Bilgisayar programcısıyım.Oyunda uzun bir dolaştıktan sonra eksiklikleri gördüm gördüğüm şu eksiklikleri dile getirmek istiyorum."İlki Oyunda oyuncu savaş halinde istediği kadar sis atabilirken kişi uzun bir süre boyunca beklemek zorunda olduğu bir kereliğine durdurulmaz basabiliyor.İkinci olarak ise adalar da kuleleri kuvvetlendirmişsiniz fakat savaş durumunda adaya kaçan oyuncu olduğu için savaşmanın anlamı kalmıyor.Bunun için oyuna yeni bir item gelmesi gerekiyor bu itemin en az 20 saniye süreliğince ada kuleleri, sistem ateş edememesini etkinleştirmeli ki oyuncunun daha iyi bir keyifle savaşmasına yarasın.

İlgilenirseniz Teşekkür ederim
    İyi Görevler

2. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Sonuçta adalar bir nevi defans görevini görmektedir oyuncu sizi adasına çekip sizin daha fazla hasar almanızı sağlamayı ve sizi batırmayı planlıyordur. Öneriniz bu konu için mantıklı olmadığı için gerçekleşmesi de zor durmaktadır.

İyi Oyunlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Haziran 2017
  3. illa kesecen yani adaya kacani oyunda kacma diye bi sistem yok illa biri atlicak bence bu konu uzerinde gelistirmeler yapilmali dsuk leveller kacabilmeli yukseklerden bi sekilde

4. kesinlikle mesela balyoz kıyamet vudu felan bunlar gemiyi ağırlaştırsın en basit düzenek bu olur kaçamıyoz :) o zmn herkez 1k altnlık top takar :)

5. güzel mantık :D ne kadar çok malzeme o kadar ağırlık :) ama kalelerdeki ve yeteneklerde ki hızlar nelik o zaman? her halukarda batacaksınız! :D

6. eskiden malzemeler yük yapıyodu sanırım dediğim sadece toplarla ilgili malzeme değil topları boşaltır kaçarız :) kesmek için sana top lazım :)

misal 2000 birim boş gemi hızı olsa 300 balyozla 1000 e düşse yetenekle 1800 max yapsan hızı boş 25lik toplu gemide 1900 civarı olsa gemiye yetişemezsin böle bi mantık uygun olur :) pır toplamaya birebir bu iş

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.