Oyundaki Donma Sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve saltı tarafından 16 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. saltı

saltı User

Bugün oyunda admiral lucia keserken oyunda aşırı derecede donmalar yaşadım.Bunu çok içerlediğim için yazıyorum ben orta derece bir oyuncuyum fazla para yatırmamışımdır bu oyuna ama her ay ciddi miktarlarda para yatıranları tanıyorum ve bunu hakaret olarak görüyorum oyunculara.Ben ilk basladığım günden beri donma sıkıntısı yaşayorum zaman zaman abartısız söylüyorum.O programcılar hangi kafayla yazılım geliştiriyor oda ayrı bir konu zaten.Demem şu ki seafightın sonunu yavaş yavaş sindire sindire getiriyorsunuz bravo size.

FARUK™ bunu beğendi.
  2. atlas42

atlas42 User

İlk başladığınızdan beri oluyorsa bilgisayardan, internetten felan kaynaklı olabilir.

3. saltı

saltı User

internetimin hızı şuan 26.15 mbps çıkıyor speedtest de.Bu arada global asia sunucusunda oynuyorum.

4. internetten deilse pcden dir en baştan beri donuyorsa bide her şeyin bir sonu vardır ama şuanlık bu son gözükmüyor çünkü eleştirdiğin firma sürekli güncel oyunlar cıkarıp tutmuş bir firma 4 5 kişide oynasa bu oyunu uzun süre acık tutabilir.

5. atlas42

atlas42 User

Bir de oyun iyice çetrefilleşiyor. Yani istemciyle oynamak zorunluluk gibi gözüküyor. Sürekli yeni şeyler çıktığı için her şey üst üste biniyor sanki.

6. Oyunun hızına yetişemiyoruz artık

7. O kadar para kazanıyorlar 4 gündür bi düzeltmediler şu oyunu :D :D

8. saltı

saltı User

Ya kardeş vallahi sinirden yazdım içim dolmuş kazandıkları para az da değil.

9. atlas42

atlas42 User

ÖNERİLEN SİSTEM YAPILANDIRMASI

Windows 7 ve üzeri sürümler, 4GB Ram, 2 GB Sabit Disk Alanı, DSL/Cable Bit bağlantı
    Bunlar, en iyi oyun deneyimi için sistem gereksinimleridir. Oyunu yürütmek için gereken minimum gereksinimler daha düşüktür.

İst. indir bağlantısında böyle bir yazıya rastladım.