Oyundaki CMler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve bibidibabidubu5835 tarafından 19 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba sayın forum yetkilileri sizlere sorum olacak benim bu cmler otoriter bir tutum içerisindeler yok onu yazma yok bunu yazma bu gibi uyarılar yapacaklarına bot gemilerini tespit etsinler oyunda olanları etkinlik güllesi kodu paylaşıyorum yasaklanırsınız diyor amacınız nedir burda acaba merak ediyorum

2. beatdovne

beatdovne User

CM nin anlamını öğrendikten sonra konunuzu açıp şikayetinizi yapın.

3. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Hiçbir yetkili kafasına göre banlama yapmaz belli kurallar vardır, eğer hata ile ban aldığınızı düşünüyorsanız supporta yazabilirsiniz.

Bot konusunda ise daha önce defalarca da dediğimiz gibi CM'lerin yapabileceği bir şey bulunmamakta.

İyi oyunlar..

4. DALTON: Arkadaşlar maillime kod gelmiyor diyenler burayı okusun bundan sonra chatte kod paylaşımı yasaklamaye neden olucaktır.... bu gibi yazılar nedir 4 yıldır çıkmayan yazılar neden şimdi çıkıyor ekranda burdaki amaç nedir insanlar oyunda biraz gır gır şamat tarzı yazıdamı yazamayacak onu yazma buna yazma sohbeti yasaklayın o zaman tüm oyunculara olsun bitsin..

5. ●ђр●

●ђр● Guest

Dediğimi anlamadınız galiba, şikayetiniz varsa support ile görüşebilirsiniz. Bu konuda forumdan size yardımcı olmamız mümkün değil.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.