oyundakı açıklar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve deat-hunter18 tarafından 22 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu oyundakı açıklar yuzunden bizim damagemiz düşüyor savaşıyorum düşüyor top eksilmiyor bu 2 oldu onceden mavi şişeyi almamiştım %10 düşmüştü dier sureleri biten arkadaşlarla beraber şimdide vs atarken şüşüyor 2 aydır map bitirmedim admınlere kontrol etiriyorum bişiy çikmiyor ezik oyuncularda tasarım fln yok skiller sıfır bizim full onlarla aynı vuruyoruz. nsıl oluyor bu duzelmedi gitti hadi 100-200 düşşe bişiy dmeicemde 1k dustu o yuzden oyuna giremiyorum

2. Selam

sizin supportunuz zaten size gereken cevabı verdiğini düşünüyorum bu konuda lütfen tekrar tekrar konu açmayınız bu tür sorunların oldugunu düşünüyorsanız kendi forumunuzda da belirtebilirsiniz ama şuanlık bu tür şikayetler olduğu zaman supporta yazmak gerekiyor oyuncuların gemilerinin incelenmesi için zira biz forum üzerinden manuel olarak bir işlem yapamıyoruz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.