oyunda yenilik

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TheSuffering54 tarafından 3 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba oncelikle ilk defa yaziyorum galiba forum a . mevzu su ki oyunda sifir yenlik var habire etkinlik habire etkinlik ligler olsun gorevler olsun hep ayni ayni kisiler 1. ayni kisiler ilk 100 de felan hata ben dereceye girmeme ragmen 2 para almam gerekirken 1 para almistim rakip parasimidir nedir..
    diyecegim o ki etkinlikleri birakip oyun icerigini degistirseniz yeni oyuncu gelmiyor eskilerde bir bir banlaniyor su bot belasi yuzunden bot ta kullanmayan kalmadi gibi oyunda .. ee napicaz yenilik yapmaliyiz
    mesela elit mermi 75 mi vuruyor norma oyuk 25 aradaki ucurum farki goruyormusunuz zaten kendini toparlamis bir adam bu 25 lik mermiyle kendine ates eden adami 2 vurusta aliyor oyuna basladigimdan beri 4 5 yil oluyor ayni mermiler ayni toplar ha ben basladigimda 25 kiloluk toplar inci ile aliniyordu onu altina cevirmissiniz iyi dusunmussunuz ne diyim bunun gibi yenilikelr lazim gemiler sadece gostermelik mesela . gemi sistemi degismeli / gemiler tamamiyla run uzerinden yuruyor cok sacma daha neler neler cumleleri toparliyamiyorum ...

2. Huabtais

Huabtais User

1.Si parayı tüm sunucu sıralamasına göre alırsın sen kendi sunucuna bakmışsındır
    2.Olarak Oyuk 20 atar çünkü altınla alınır altın oyunda çok bol 1 saatte 20 milyon kasabilirsin durmadan oynarsan o kadar fark da olsun
    3.Sü kimse savaşta oyuk sıkmaz

Ama genel olarak yenilik gelmeli tabi

3. Melih

Melih User

Gelen yenilikleri görüyoruz gemiler şekilsiz gidiyor tasarımlar birşeye benzemiyor 4 5 çeşit top var yeni gelen haritalardaki npc ler 20 ve yukarısı 20 altı haritayla alakası yok ben şahsen 20 lvelden yukarı çıkmak istemiyorum çok kötü npc ler sanki biri yeni seafight diğeri eski seafight

Huabtais bunu beğendi.
  4. oyuna başlayalı 4-5 yıl olmuş hep aynı top aynı gülle demişsin şimdi 5 yıl olduğunu var sayarsak sen oyuna başladığında 55 kiloluk top kullanıyorduk 30 menzilli + yetenekler vardı 50 yetenek her yeteneği maks 5 yapabiliyorduk en iyi gülle şarapnel güllesiydi elit pala-tabanca-zırh eritilerek ediniliyordu 8 güverte + mojo güvertesi vardı her şeyi full bir gemi 195 topa sahip oluyordu özel haritalardan dpsini aldıysa 313.500 dpye sahip oluyordu 4,2 sn'de ateş ediyordu ve ortalama 24 bin civarı vuruyordu (vuruştan emin değilim tam hatırlayamadım) ufak bir düşünürsek
    50 yetenek - kale yok - maks gemi vuruş bonusu %9-11 (24-27 çok kısa aralıkta çıktı) - top 55lik (seviyesiz)
    güçlendirilmiş patlayan %4 kritik bonus + 75 hasar
    havai fişek - patlayan - kar - balkabağı 75'er hasar
    fosfor 50 hasar + DoT
    ve o dönemin efsane güllesi şarapnel 85 hasar.

devamında ki yenilikler +2 güverte kristal nimeti / bokor nimeti VP canı -DP puanı topların seviyelendirilmesi - Amiral topu - 30 luk top - Vudu topu - Alev topu - balyoz topu - tahrip edici top bunların seviyeleri - kaleler - yeteneklerin 60-65-70 oluşu maks seviyenin 6'ya yükselmesi - yeni kaleler - bölgede ki kale sayısının artışı 2->3 - maks kale seviyesi artışı 5 -> 7

tabi ki gülleler

Gülleleri geliştirme ( Patlayan - Şarapnel )Vudu gülleleri, Buz güllesi, Kalp kırıcı, Konfeti, kabuk kırıcı, Saçmalar, ahtapot güllesi, Kafatası güllesi, Futbol topu

yeni aktif haritalar sırasıyla behemoth - ışık - aslan yürekli

4-5 senedir aynı toplar aynı gülleler diyorsan sende sıkıntı vardır sen aynı top aynı gülle kullanıyorsun biz değil her yenilik bizim cebimizden milyarlar çıkardı biz eğlence daha aktif daha düzgün işleyen bir rekabet ortamı istiyoruz sürekli masraf çıkaracak yeni özellikler değil

Sessiz bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.