OYUNDA YAPILAN HAKSIZIK HERYERE YAZICAM SUPPORT A FORUMA HERYERE..

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ALONE_KING_KT tarafından 3 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşım ve ben chetten ban yedık kendısı 14 gun yedı ben 7 gun yıne bırsey demedık haksız yere ban yememız halınde ama çocuk 15 dakka sonra bana mesaj attı ve kayıdının ayın 31 ıne kadar kapatıldıgını soyledı bız ne yaptık acaba ? neden kayıdımızı banlıyorsunuz 2 gun once 60 ıbrelık top çekeriz dıyen cocuk oyunu bırakıcaz dıyor bende oynamassa şahsen bırakıcam artık banı acın dıye soylemıyorum bunu kımın cezası neyse ona gore verın adam svc ler elt ler bı bıtmedı yazmıs 14 gun chet banı ve 31 ıne kadar kayıda gıremıyor bunedır kardesım ya açacaksanız açın yoksa kenımıze baska oyun bulucaz sımdıden boyle haksızlıklar olmamalı bu oyunua para emek verecez karsılığı bumu olacak ?

GugudaForza61 bunu beğendi.
  2. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

incelenmesi için hatalı sistem banları adlı konunun altına ID numaranız ile yazınız beylerbeyi adminimiz kontrol etsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.