Oyunda Şekilli Yazılar kare şeklinde gözüküyor ?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Bozkurt tarafından 26 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bozkurt

Bozkurt User

Oyun ekranında şekilli filo nicklerini veya oyuncunun kendi nickini kare şeklinde görüyorum.bilgisayarımda eksik program mı yüklü acaba.chrome ve mozılla denedim ikisindede aynı sorun

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

bilgisayarınızın font ayarlarını kontrol ediniz. bizimle alakalı bir sorun değildir.

3. bilmediğimiz bir şeyi nasıl kontrol edelim?. nasıl yapılçağınıda söyleyin biliyorsanız. bilgisayarın font ayarlarına nereden giriliyor. herkeste aynı sorun var. bence oyunda latin karakterlerinden başka olmaması lazım oyunda.

4. WENZER

WENZER User

Kardeşim kusura bakmayında cahilmisiniz ya chrome kullanın. Mozilla ve Yandexte Fontlar cok olmadıgı icin kutu kutu gözüküyor.

5. Bozkurt

Bozkurt User

chrome aynı sorun wenzer ?

6. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

her bilgisayar için değişebilir. teknik bilgi gerektiren bir konu ancak tamirciye götürerek çözmek daha mantıklıdır. bir hata da işletim sistemi çökebilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.