oyunda nasıl gelişebilirim

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve Mühendis tarafından 19 Kasım 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mühendis

Mühendis User

oyunda nasıl gelişebilirim yani nasıl kasılmalık gemi yapılabilir paketler alınabilir vs yardımcı olucak varmı

2. isteğini daha spesifik yazarsan doğru yolu bulman daha kolay olur kasılmaktan kastın ne inci yulong gibi para birimlerini kasmak mı gemini gülle tılsım falan gibi malzeme doldurmak mı savaş puanı kasmak mı rütbeye oynayıp rütbeli gemi olmak mı hepsinin yolu yöntemi farklı

ilk olarak geminin durumu ne 0 bom boş hesap mı

bütçen ne bu oyun p2w oyunların en büyüğü (başka tanım yazacaktım da ban yerim gerek yok)

sen ilk olarak geminin toplarını yaz elitle ne vuruyon onu yaz ona göre sana yolu yöntemi anlatayım

3. arkadaşın dediği gibi tam olarak nasıl bi gemi istediğini ve hangi serverda oynadığını yazarsan ona göre yardımcı olacaklar çıkacaktır. ben global7den trye geçtim yeni çar açtım 4 güm önce. bu geçen etkinlik sayesinde başlangıç için iyi toplarım oldu kış etkinliğinde de gemiyi fullerim gibi geliyor. önümüzde kış etkinliği var paketsiz de gelişilebilir ama yeni başladıysan hands on the deck paketi var 600 tlye o en alınasılar içinde

4. Mühendis

Mühendis User

mega server oynuyorum 53 lvlim toplarım karışık yıldırım derebeyi paket çekmeden hepsini nasıl yıldırım yapabilirim veya yulong safanad kasa bilirim top ve genişleme yerleri açabilmek için

5. 52-53-54 burdaki uzun boylu canavar ölü çene koparanı falan çift öfül veriyordu heralde tam hatırlamıyorum ama kestiğin zaman çift safanad verirse 450-500 safanad veriyordu yulong zaten ele ayağa düştü kış etkinliğinde ana gemiyi tek kes 100 k yulong kasarsın nasıl tek keserim deme her haritada 8-10 tane olunca sağa sola çekip tek kesiyorsun yıldırım 2 altı çöp işe yaramaz dere 6 daha iyi onu da paketleri kovala tarif olarak alma top olarak satılan paketleri al atıyorum bi pakette 1 yıldırım var diye boşa para 800 tl ye onu alma git 500 tl ye dere 6 vereni al

yıldırım 2-3 için sadece bokor veriyor tr serverinde oynuyosan tr 2 için konuşuyorum her ay 100 bokor atıyorsun 450 tl ye 20 yıldırım 3 tasarım 2 de akrep haritası alıyorsun fiyat performans serveri :D

paketlerde de tahminimce haftaya 2 günlük sigma paketleri gelecek onları takip et inş geçen seneki garabet paketlerin benzerini getirmezlerse güzel avantajlı paketler oluyordu

6. paket çekmeden işin zor ama kış tkinliğinden umutluyum hem oyunda adam kalmadı hem de uzun etkinlik olunca pazara top falan koyarlar heralde diye düşünüyorum

burayı okuyan modlar bunu yönetime iletin en sonki bp etkinliğinde 4 günde 1. 100 k bp kasmıştı çok değil bundan 1-1.5 sene önce ben günde 100 k kasıyordum :D oyunda adam kalmadı ona göre düzgün bi etkinlik getirinde en azından eski oyunculardan geri dönen olur belki en azından ihtimali var

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.