Oyunda Müslümanlarında Etkinliği Olsun ?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -genckptan53- tarafından 5 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Evet Oyun Yabancı Ülkede yapılmış ve kendi bayramlarının Etkınlıklerını Koyuyorlar Bu Oynu Türkiyedede Oynayan Çok Kişi Var Artık Müslümanlarında Etkınliği Olabilir Mesela Kurban Bayramı Etkınliği Gemi Tasarlanıp Adı Kurban Olur Herkez Keser Müslümanlarında Bayramınıda Böyle Kutlaya Biliriz. Burdan Türkiyedeki Yöneticilere Sesleniyorum Hep Onların Bayramları Hep Onların Etkınlıkleri Birazda Bizim Bayramımız Bizimde Etkınlığimiz Olsun

2. yumi

yumi User

sanırım cadılar bayramı etkinliğini kasdederek yazdın. ancak cadılar bayramı dini bir bayram değildir. şahsen ben dini bayramların oyunda yer almasını tasvip etmiyorum.

3. cadılar bayramı onların galıba dını bayramı ? o deılse kış etkınlıgı oda yılbaşı etkınlığı deılmı ? evet karıştırmasalar dini bayramları etkınlık olarak daha guzel şeyler çıkar fakat öyle olmuyor