Oyunda İleri Seviye Olmak İçin Destek Bekliyorum

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve SŦANNIS✦BÁRÁTĦЄØИ*ℂ⋆ tarafından 2 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. * Kalelerde %50-60 seviyesindeyim
    * Yeteneklerim kötü
    *Tasarımımdaki mücevherlerimin seviyeleri 22 , petimdeki mücevher seviyeleri ise 21-22
    *21 lwl im ve kendi kurmus oldugum filo hiçbir alyansta değil
    * Oyuna çok fazla vakit ayırmıyorum

Tüm yukarıdaki maddeler göz önünde bulundurarak bana rehber sağlayabilir misiniz? Nasıl ileri seviye hesabım olur? Nasıl inci kasabilirim? Hesap nasıl güçlenir ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

2. oyunu bırak bence.

3. öylesine giriyorum ya, böyle sadece haftasonları

4. rkclub1

rkclub1 User

Merhaba, inciyi etkinliklerden kasabilirsin, seviye kasmaya devam et ve sezon görevlerinin hepsini yapmaya çalış toplarında güçlenmiş olur. diğer filolarla anlaşma yapmaya çalış, seni dost olarak seçerlerse adaları saldırmaz. taç kasmalısın. inci kolay, etkinliklerde kasılıyor artık. aklıma şimdilik bunlar geldi.

Dipnot: PVE olan bir sunucuda oynamalısın.

5. git baştan hesp aç 14 13 15 de ki gemileri taklit et ama 15level uzerıne cıkma 1yıl bu işlemi yap bas sonra inciyi gülleye kaleye sonra filo işine gir :D

6. zaten ilk 2 yıl dediğiniz gibi yaptım