Oyunda forumda adamına göre muamele

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve bibidibabidubu5835 tarafından 3 Haziran 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba sayın forum yetkilileri bu oyunu yaklaşık 12 senedir oynayan bir oyuncuyum eskiden oyunda belli kasılma haritaları vardı ışıktı behemmottu vesaire ben kendi gözlemlediğim şeyler üzerinden bir takım oyun içinde farklı muameleler yapıldığı kanısındayım ışıkta kasılan bot gemileri vardı burda konu açardık biz manuel bişey yapamıyoruz der supporta atardınız topu derken oyun gelişti türlü türlü programlar çıktı ortaya yok sandık botu yok kasılma botu yok pırıltı botu oyunu oynayan adminlerde bunların farkındaydı bence sonrasında auto target botu çıktı sen korumasız haritaya geçince nasıl bir sistem yaptıysa adam hız taşıyla geliyor yanına battın gittin yıllardır bu sistemi kullanan oyuncuları seafight taraması ne hikmetse yakalayamıyor bir türlü derken serverler birleştikten sonra oyun chatinde bir takım yeni klavye kahramanları çıktı piyasaya yok asarım yok keserim belden aşağıya vurmalar tel yaz adres ver vesaire daha bir sürü atraksiyonu seven geniş oyuncu kitlesine kavuştu oyun ama ne hikmetse burda asarım keserim diyene ne sohbetten ban verildi nede gemisi debuff aldı yada ne hikmetse kapatılmadan hala botta kasılmaya devam ediyor adam her etkinlikte 3 paket çekse seafight yönetimide yaa bu adama ban atarsak ayıp olmazmı diye düşünmeye başlamıştır (kaz gelecek yerden tavuğumu esirgeyeceğiz demiştir) nice sayısız gemi program kullanmadan debuff yerken 24 saat göstere göstere program kullananlar hala oyunda sayın forum modları sizde burada emir kulunusunuz chat modlarıda öyle ama lütfen bir şeyleri yaparkende kişi ayrımı yapmadan uygulayın kuralları olurmu saygılar. bu mesajımı lütfen gerekli yerlerede iletirseniz sevinirim.

2. -LegenD-

-LegenD- User

Merhabalar,

Mesajınızı üst makama ileteceğimden şüpheniz olmasın. Zira haklısınız oyun bayağı bir gelişti, sunucular birleşti. Fakat ben bir konuda size katılmıyorum. Oyun sohbetinde o tür yazılar yazan bir oyuncu mutlaka yasaklanır. Konu ile alakalı eskran görüntüleri ve rakip bilgilerini doğru şekilde destek ekibine göndermeniz yeterli olacaktır. Bot konusunda size sonsuz katılıyorum. Maalesef bazı şeylerin önüne geçemedik. Fakat ben inanıyorum ki debuff sistemi geldikten sonra kesinlikle bot kullanımı azaldı ve azalmaya devam edecek.

Saygılarımla. İyi oyunlar, iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.