oyunda donma var

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ZülfikarReis tarafından 1 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yani bu kadar mı basit?seafiightı ele almak ?

☠Ryûk☠ bunu beğendi.
  2. bu bukadar basit birşeymiş ve biz aylardır ddos saldırısı sanıyormusuz.oyunun büyük bir acıgı var hemde cok büyük.

3. beatdovne

beatdovne User

Anladinmi artik ddos attack meraklisi bilgin kisi ve bu aylardir var ve siz ddos attack saniyosunuz bilmediginiz seyle tartismaya giriyosunuz

4. *
    çok bilmiş bey madem bunu biliyordunuz aylardır insanlar forumda serwer donmasından şikatçi neden yazmadınız ?bırak bla bla bla yı dün elite pvp atılmış demekki sende yeni ögrendin bilmemek SUÇMU.. BAK ÖGRENDİM... ddos MERAKLISI FALANDA DEGİLİM .. admin arkadaşlarım var onlardan duydugumu yazdım .. boş yazmam relax:)

ZülfikarReis bunu beğendi.
  5. beatdovne

beatdovne User

demekki çakma admin arkadaşın yanlış biliyor

6. Bunu Yapan Her Kimse Seafighte İyi Ayar Çekiyor Bence. Oyun Donma Sorununu Çözmeden Satışlara Bir Şeyler Koymakta Çok Komik Bence

7. Oyunda 2 gündür bir donma bir yavaşlama sorunu var ama nedense hiçbir şekilde birşey yokmuş gibi davranıp neden bir açıklama özür vs. neden yazılmıyor.
    Biz bu oyunda acaba ne olarak görülüyoruz artık.
    Kaale alınmıyorsak yada başka bir şey varsa bilelim ki ona göre bir çözüm yolu bulalım.
    Chat'e yazıyoruz cm arkadaşlar smod arkadaşlar foruma yönlendiriyor buraya yazıyoruz gene bir açıklama yok.
    Ne Yapalım ??????

8. Oyunda 2 gündür bir donma bir yavaşlama sorunu var ama nedense hiçbir şekilde birşey yokmuş gibi davranıp neden bir açıklama özür vs. neden yazılmıyor.
    Biz bu oyunda acaba ne olarak görülüyoruz artık.
    Kaale alınmıyorsak yada başka bir şey varsa bilelim ki ona göre bir çözüm yolu bulalım.
    Chat'e yazıyoruz cm arkadaşlar smod arkadaşlar foruma yönlendiriyor buraya yazıyoruz gene bir açıklama yok.
    Ne Yapalım ??????

9. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Sorun bilinmektedir. Lütfen sabır gösteriniz en kısa sürede sorun çözülecektir.

İyi Oyunlar.

• GENEL OYUN SORUNU DİYORUM DONMAYA ÇÜNKÜ ALIŞTIK MERAKIMDAN SORUYORUM SAYIN YETKİLİLER SÜREKLİ OYUN GİDİYOR NE YAPIYORSUNUZ NEYİN YAMASI BU NEYİN ÇALIŞMASI RAHAT BİR OYUNUMUZU OYNAYAMAZ OLDUK SİZİ ELEŞTİRMEK DEĞİL BU YAZILANLAR SADECE MERAK İÇERİKLİDİR BU KADAR HUMMALI BİR ÇALIŞMA OLUYORSA DEMEKKİ ÖNEMLİ BİŞİ GELECEK YARDIM EDİN DÜZELTİN OYUNU LÜTFEN

Son düzenlenen: 26 Mart 2017
  10. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Forum kuralları gereği, büyük harflerle yazmak bağırmak anlamına gelmektedir. Lütfen mesajınızı düzenle seçeneğinden düzenleyiniz.

Sorun bilinmektedir. Lütfen sabırla bekleyiniz en kısa sürede çözülecektir

İyi Oyunlar.

11. atlas42

atlas42 User

Çok daha güzel bir doğum günü etkinliği için bu sorunlar normal karşılanabilir.

12. Hahaha şu yazını görseler kahkaha atarlar kesin :D neyse sen haklısın diyelimde dahada bla bla yapma sayın çok bilmiş

13. Sen heralde yazdıklarımızı okumadın biz bu sorunla 7 aydır uğraşıyoruz global 4 de ada vurduğun anda sunucuya müdahale ediyorlar cadoc darbesi düşsün 5-10milyon global 4 de oyun donar hareket bile edemessin ama 2 gündür oluşan lag belki sizin dediğiniz gibidir ona birşey diyemem biz bu serverde 10dk da 34 adanında düştüğünü tek vuruşta bir cadoc alındığınıda gördük yapanlar hep ruslar dı server toplasan 10rusyok ama hep hile hurdayla uğraşırlar ve yaparlarda .server birleşiminde ben ruslarla türklerin birleşmesini çok istedim sırf onlara güzel ders verelim diye ama gene onların dedği oldu değiştirdiler birleşmeyi demek istediğimi anlamışsınızdır ruslar az ama istedikleri oluyor ..

14. Dediğin Gibi İse Yanlış Sularda Yüzüyorsun Arkadaş Hesabını Sat Türkiye Serverlerde Oyna..

15. 1.Hesap satışı yasak diye biliyorum ..
    2.Yanlış sularda yüzmüyorum valla 6 senedir daha nicelerini gördüm globalde söylediklerimde 1 tane bile yalan yok
    3:TR serverleri herhangi bir yabancı serverle birleşene kadar geri gelmeyi düşünmüyorum çünkü tr serverleri şuan ahlak açısından baya genişlemiş durumda daha dün forumda gördüm çette gene küfürler uçuşuyormuş
    inan veya inanma problem yok sadece birkonu açıldı ve tartıştık bittti iyi oyunlar

16. omg sen benim arkadaşıma çakma admin mi dedin şimdi.. peki peki .. ADMİNİM NERDESİNİZ SİZE ÇAKMA DİOLAR:(

17. bugün tr de oyun varmıydı peki?yoktu tr chatini gördüm aglıyordu herkes neden ?çünkü sabah orayada yapıldı aynısı anladılar bak hemen noldugunu ve bitirdiler açıgı hahahhaha

18. beatdovne

beatdovne User

Ağlayan falan yoktu herkes oyun oynayamadığı için şikayetçiydi
    admini getirde görelim kardeşim ama bana CM FM getirme çünkü onlar admin değil

19. nereye getirmemi istersiniz?bu arada cm lerimizi neden küçük görüyorsunuz???gerçekten siz nasıl birisiniz anlamadım .. çok saygısızsızsınız!

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.