oyunda donma var

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ZülfikarReis tarafından 1 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ANTİKA53

ANTİKA53 User

*_*ИİL●APO*_* kardeş iyi demişsin de bizim server da savaş yok şuan bizimki niye oluyor.

2. sizin ordada demekki zewk için yapılıyor bilemem.. ben oldugum serwerı biliyorum normal olmayan şeyler oluyor ve bp bunu biliyor.. ve çözemiyor:(ŞİMDİ bakın hemen şimdi global avrupa 3*4*5 birinden girin görün ne oluyor

3. beatdovne

beatdovne User

Ya beyler hastamısınız pardonda yani? bugu söyliyim test edin eğer olursa çıkıp bana kim gemisini verir? şaka yaptım şaka tabi bugu söylemiycem fakat program mış ddos atmakmış kardeşim geçin bunları oyun hatası olmasa kimse birşey yapamaz he adamların adasına sıkınca oyun donma sebebi işte diyorumya bunu o adamlar siz adalarına sıktığınızda yapıp sonra bırakıyor

Burda bilende konuşuyor bilmeyende he bak şunuda ekliyim bugün yabancı bir forumda bunun nasıl yapıldığı ile ilgili bilgi paylaşıldı tüm serverlarda yaşanmasının nebebi her serverde oynayan bir kişi demekki onu görmüş ve yapıyor fakat bazı serverlar var onlar bunu 6-7 yıldır yaşıyor bunu bende biliyorum ada savunmaya gitmeden adayı vermemek için kullandıklarını biliyorum fakat şuan diğer tüm serverlarda zevk için kullanılıyor

4. biz hasta degilizde sen hastamısın bilemem.. saçma sapan konuşmasanız diyorum!!!biz biliyoruz adamların ne yaptıgını sen neden bahsediosun?herşeye atlıyorsun bilip bilmeden .. programcımısın?öleysen git başvur bp te yardımcı ol:Dbu arada gemi takası falan?bence ban sebebi böle şeyleri konuşmak gereken yapılır sizin için umarım:)

5. beatdovne

beatdovne User

biliyorsan söyle bakalım sayın bilgin beyefendi adamlar ne yapıyor?

6. 1. ben beyefendi degilim :)2. DDOS atac var (bunu adminlerde bişekilde onayladı)

7. beatdovne

beatdovne User

DDOS atac değil bi kere attack adminler birşekil onaylamış hmm komik istiyorsan bugu söyleyeyim test et ve gör ddos attackmı yoksa basit bir oyun bugumu?

8. adminlerin sölediğine komk mi dediniz?neymiş söle bakalım?merak ettim dogrusu bilir kişi:D

9. beatdovne

beatdovne User

Kanıtla bakalım adminlerin söylediğini diyeceğim ortaya sunacağın bir kanıtın varmı bakalım adminler birşekilde onaylamış

10. öle bi zorunlulugum yok .. beni bilen bilir bilmeyende kendi bilir .. aslı olmayan hiç bişeyi yazmam konuşmam:)

11. beatdovne

beatdovne User

seni bilen bilirmiş kardeşim ülkenin başbakanımısın nesisin bu ego ney tanımıyorum etmiyorum adminler onayladıysa kanıtlada görelim? kanıtın yoksa niye diyosun admin onayladı falan diye

12. senin beni tanımana gerek mi var:Dya bi git işine sırf laf olsun diye boş boş yazıyorsun sen söle bakalım oyun açıgı neymiş.. adminler bile bilmiyor demekki bu açıgı :Dsölede hep beraber ögrenelim.. BİLGİLENELİM sayenizde sayın bilir kişi:D

13. DaDaŞ_25

DaDaŞ_25 User

bu donmalar oldugu zaman tek bir yetkılı bıle gelıp oyundakı sorunla ılgılı bır acıklama geregı duymuyor bize bir bilgi verin de ona gore bekleyelım yada belemeyelım

14. beatdovne

beatdovne User

http://prnt.sc/ejjexu
    http://prnt.sc/ejjf4d

15. beatdovne

beatdovne User

bugu yapmam gereken bir şekilde supporta yazıp bildirdim ddos attack falan hikaye diyorum

--------------------------------------------------------------------------------------------
    Gereksiz bir kişilikle daha fazla tartışamam çünkü daha tartışmayı bile bilmiyor kolay gelsin

16. üzerini kapatmışsınız hiç birşey anlamadık

17. gereksiz bi kişilik mi dediniz?siz kimsiniz ki bana kişiliğime hakaret ediosunuz?eline her klawye alan böle kendini bişi sanıyor zaten sizin gibi.. SAYIN ADMİNLER LÜTFEN BU KİİŞİYE GEREKENİ YAPARMISNIZ KİŞİLİĞİME HAKARET EDİYOR.

✭ζЄЯKЄŹ✭ bunu beğendi.
  18. hahaha biz 6-7 aydır bu olayla mücadele ediyoruz neyin ne olduğunu biliyoruz ve kalkmış 2 gündür oyunun donmasına maruz kalan sıradan birisi bize ders vermeye çalışıyor ya bi yürügit kardeşim gece gece güldürdün atmışsın 2 tane foto sporta yazdım diye :D bu yeni bir lag şekli olabilir ama biz 7 aydır uğraşıyoruz DDOS atac ile sunucuya saldırılıyor dahada ayrıntılı anlatırım ama burası yeri değil 7aydır burda 1 cadoğun canı 5m insin gider oyun .. bu lag senin dediğin gibi basit şekilde olsaydı çözüm bulurlardı 1-2 hafta içinde ama senin anlamak istemediğin bir olay var bizimki başka şekilde yapılıyor sırf kabullenmemek için hakarete başladın gereksiz kişi falan diyerek amacın insangibi tartışmaksa tartışalım ama insanlıktan çıkıcaksan aynı karşılığı alırsın ama burası yeri değil bilgin olsun

19. Koskoca Oyunda Donmada Olucak Lagda Olucak Normal Bişeydir. Başka Seneryolara Girmeye Çalışmayın Yok Saldırı Var Yok Bilmem Ne Bırakın Bu İşleride Yetkililerin Bu Duruma Acilen Müdahele Edip Milleti Mağdur Etmeden Çözmesi Lazım Ve Bir Açıklama Daha Yapılmadı Açıklama Yapılırsa Zaten Donmanın Sebebini Öğrenecez Doğum Günü Etkinliği Az Kaldı Belki Alt Yapı Çalışmalarıdır Donmalar Oluyor Evet Yetkililerden Açıklama Bekliyoruz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.