oyunda donma var

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ZülfikarReis tarafından 1 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba hayırlı akşamlar oyunda felaket bir lag var çok donuyor lütfen ilgilenebilirmisiniz

2. kimse kusura bakmasın ama paraya gelince akan sular duruyor ama oyunla ilgilenen kimse yok her hafta bir sıkıntı 10 yıldır aynı şey cmlere bi sey sorunca direk support diyolar oyuncuyla ilgilenen yok

3. x.ΛŦΛ.x

x.ΛŦΛ.x User

ne zaman bişey yapcaksınız bi bilgi bari verin

4. kaddarr

kaddarr User

şu oyundaki donma problemine bi çözüm bulsanız görev yapamıyoruz olan yine bize oluyor

5. He Varmiişş Ne Olmişş :D

İyori_Yagami bunu beğendi.
  6. oyundakı problemı çözermısınız reset fln atın yaw bı penolepeyı 10 dk da kesıyor gemı

7. kıs kıs kıs :)

8. BIRAKTI

BIRAKTI User

tılsıma 2 bilet almak için görev yapıyoruz aldığımız görevi 3 biletle bitiremiyoruz magduruzzzzz...

9. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

O görevi Raid haritasında yapmak yerine normal bir haritada yaparsanız bilet harcamamamış olursunuz.

Cm= Chat moderator. Yani yetki alanları sadece chat kısmıdır. Oyunda oluşan sorunlar ile alakaları olmadığı için sizi supporta yönlendirmeleri doğru bir yönlendirmedir.

İyi oyunlar

BIRAKTI bunu beğendi.
  10. BIRAKTI

BIRAKTI User

sayın adminim o görevi degil 60.000.000 imha görevini yapmak için girdim 3 bilet yaktım vazgeçtim sabah kalktım kalanını hallettim :) kolay gelsin iyi görevler diliyorum

11. DaDaŞ_25

DaDaŞ_25 User

oyunda hala donma var düzelecek mi oyun artık dünden beri düzeltemediler ya bu nedir böyle bir bilgilendirme yapın bari

12. Etkinliğin olduğu günlerde oyunun donmasının bir açıklaması yapılmadı diye biliyorum ayrıca bu sorun kara koç etkinliği zamanından beri oynanmış olduğum serverda olan bir mesele inşallah en yakın zamanda oyun düzeltilir

13. -Croatia-

-Croatia- User

oyun birkaç gündür aşırı derece donuyor , oynanamaz hale geldi buna bir çözüm getirebilirmisiniz ?

14. atmacax25

atmacax25 User

oyunda donma var uzun süredir geceleri çok fazla sıkıntı oluşuyor oyunda bu konuda bi çalışma var mı acaba düzeltme amaçlı

15. atmacax25

atmacax25 User

bu donmalar sabah resetinden sonra gitti bilgilendirmek istedim

16. Selam,

Konu hakkında bilgimiz mevcut, iletiyoruz, daha önce de aynı problem oluştuğunda çözülmüştü kısa zamanda çözülür sanıyoruz.

İyi Oyunlar

atmacax25 bunu beğendi.
  17. oyun şu an itibari ile gene donmaya başladı bilginiz olsun yetlililer !

18. ANTİKA53

ANTİKA53 User

Merhaba

Sayın yetkililer şuan Global Amerika 1 Serverinde donma meydana geliyor.

İyi Çalışmalar Dilerim.

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  19. sonikaz

sonikaz User

TR2 dede aynı sorun var.Oyun gene gitti

ANTİKA53 bunu beğendi.
  20. Global 5 de oynuyorum burada da sorun var gitti oyun donuyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.