Oyunda Bulunan Nesneler Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 007Furkan038 tarafından 11 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyuna uzun zamandır girmiyordum arkadaşlar. Tekrar başlayım dedim. Benim elit toplarım altınlı top haline gelmiş, 100.000 altına satılır olmuş. Ayrıca güverte kısmını göremedim. 10.sınıf elit gemim var, kaç tane top alabilirim acaba maximum. Birde 50.000 incim var, nasıl harcarsam daha mantıklı olur? Yardımcı olursanız sevinirim, oyuna adabte olamadım bunca zaman sonra :)

2. Güverteleri kaldırıp gemiye top genişletme yerleri getirdiler. Toplarına baktığın yerde sağda değerler var ordan bakabilirsin

3. sağda bende kaç tane top olduğu yazıyor. Kaç tane kullanabileceğim yazmıyor. 138 tane top var bende. kaç top alıp bir elit gemi?

4. manes5

manes5 User

topları yerleştirdiğin yerde, sağ taraftaki değerler bölümünün altında bir göz birde çubuk işareti var. çubuğa basarsan geminin top ve direk yerlerini yükseltmen için çubuklar ortaya çıkar.
    onları fulleyesiye kadar incini ve altınını oraya yatırman en makbulüdür.

eskiden 25 lik alcaz diye canımız çıkardı :D malesef toplar artık paraya döndü. inci ile bulamazsın. elit gemi sınıfı kaldırıldı. artık tüm seviye elit gemilerini kullanabilirsin. pazar yerinde ittifak salonu yazan yere tıkla, 10 altınlık paketi al. ilk 10 seviye sınıf otomatik açılır. lvl atlayıp ilerleyince aynı yerde daha büyük sınıfları açman için paket çıkacaktır.

aruba kazanı ana sayfadan kalktı. güvenli limana taşındı. ayrıca gemi taşlarıda güvenli limandan eklenir. onları bi incele, çabuk kavrarsın. kolay.

---Sorun üreten birisi olmak yerine sorun çözen birisi olursanız, sorunsuz bir hayat yaşarsınız...---

5. sagitta03

sagitta03 User

Gemi feneri icin arastirdim fakat hasar ve kritik isbet olasiligini ne kadar arttirdigi hakkinda bilgi bulamadim.Hasar bonusu mu mu verir yoksa isabet olasigini mi arttirir.. 0.seviye etkisi ve 1.seviye etkisi nedir? 1.seviye 1 fener ve 10 fener ayni etkiyi mi yapar,kisaca 1 tane koysamda ayni etkisi mi olur yoksa arttirdikca yuzde artar mi?

Cevaplar ve yardimlar icin simdiden tesekkurler..

6. BIRAKTI

BIRAKTI User

oyuk güllede 2. seviyesi 1.5 k fark ediyor elitle kullanamazsın paralelinde aldıgın darbe çok fazlalaşıyor sadece özel haritada kullanmak mantıklı kritik olayına gelirsek amiral toplarında pek fark etmiyor zaten kritik isabet amiral toplarında çok düşük

7. TCSUHULET

TCSUHULET User

paketin içinde 3 adet 0 seviye gemici feneri var o üç ünü 1. seviye yapabiliyormuyum ve oyukla kaç k olur artış
    birde iskarmoz var ondada vp ve dp ve verdiği hasar artacak diyor verdiği hasar top hasarımı artacak

8. bana para israfı gibi geldi en azından şimdilik parası olanlar alınca görücez artık ama ben almam para veripte

9. TCSUHULET

TCSUHULET User

cevap yazabilirmi birisi lütfen

10. Yasir2358

Yasir2358 User

seviye 3 getirilmeli artık genişletmelerde

11. Gemi feneri aldım ve yerleştirdim hasarda hiçbir değişme olmadı,hatta hasar önleme azaldı ve hasar önleme taşı işlevini yitirdi,ıskarmoz da sadedce dp yi arttırdı lakin onu koymak için çıkarttığınız direkleri hesaba katarsanız pek de faydalı olduğu söylenemez. 26 lira çöpe gitti. Bir de fenerleri seviye bir yapmıştım,300 küsür kristal de cabası :)

12. sagitta03

sagitta03 User

1 tanesi fayda etsin yuzde kac artiracaksa artirsin, aciklamarda yazsin, insanlar ona gore hareket etsin.. ilk yorumu yapan arkadasimiz elite etkisi yok yazmisti,demek ki bosa masraf. Alip deneyene kadar meraklaniyoruz,alinca husran..

13. Ben hüsrana uğradım

14. Haritalardaki pırıltıları küçük haritadan göremiyorum.
    Sebebi nedir? Hazine avcım var. Sadece haritada gizemli sandıkları ve gemileri görebiliyorum.

15. belalim

belalim User

herkeste aynı kardeşim yeni dünya haritası bu şekilde yapmışlar bırak görmeyi haritalarda pırıltı bulursan yat kalk dua et :) ben pırıltı katlayıcı aldım dünden beri 50 mojo 1.500 inci kasabilmi,ş değilim birde bir aylık aldım :D

16. Ben yandım o zaman bilmediğim için 90günlük aldım.. :( :)

belalim bunu beğendi.
  17. Şey yaptım haritayı büyültürüyorum. Ne var neyoksa görüyorum anca öyle yoksa hiç gözükmüyor

18. belalim

belalim User

vallaha normalde pırıltı katlayıcı aldığında pırıltı bulma yüzden yada çıkma yüzdesi artırılmalı bu konu hakkında bir şeyler yapılmazsa bir daha asla almam

19. Menetli

Menetli Guest

Selâm Arkadaşlar ,

Bu durumu merkez ekibimize bildirdik.Gelişmeler için Yama Duyurularını takip ediniz.

Saygılarımla.

20. Retiring

Retiring User

kartal gözü nesnesini nerelerden çıkartabilirim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.