Oyuncuların ve Yöneticilerin Üslubu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve VORSİ(§•ƒ) tarafından 21 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. "Programcıların şeytani zekası olduğunu farkediyorsun defalarca girdiğin haritanın darbesinimi farkedemedin! Asıl üsluba dikkat edecek sizsiniz burada fikirlerinizi söylemenize müsade ediyoruz ama siz haddinizi aşıyorsunuz. Bu seferlik forumdan uyarı amaçlı ceza veriyorum tekrarında uyarısız olması gerektiği şekilde hesabınıza işlem yaparım."
    Yukarıdaki mesajı kabul etmiyorum!
    Bigpatron, beni forumdan engelleme dışında elinizde bir yetki var mı?
    Mesela, oyun hesabıma işlem yapabilir misiniz?
    Bu mesajınıza konu olan mesajlarım haddi aşıyorsa daha ağır bir ceza verin. Beni veya herhangi bir oyuncuyu azarlama hakkını "NEREDEN ALIYORSUNUZ?"
    Ayrıca, siz Bigpatron musunuz? Sanki, bigpatron adıyla başka biri yazıyor.
    Sonuç olarak, forumdaki tüm suçlarımı gönlünüzce cezalandırabilirsiniz, peşinden koşacak değilim. Fakat, azarlama, tehdit vs anlama gelecek hitaplarla bana yönelmeyin!

2. Selam,

Sürekli oyunu kötüleyip, programcılarımıza ve oyun yöneticilerimize bu tarz kötü yakıştırmalar yapmaktasınız. Sizin için kurulmuş ve amacı daha iyi oyun oynatmak olan bu takımı defalarca aşağılamaya çalıştınız. Sizi defalarca uyardık ve fakat görüyoruz ki ilerleme sağlayamamışız. Madem merak ediyorsunuz, Bigpatron, değerli takım liderimizin oyun hesabınıza işlem yapma yetkisi fazlasıyla var, defalarca uyarmamıza rağmen oyun görevlilerine hakaret edenlerin başına gelenler de malumunuzdur. Kaç yaşında olduğunuzun bir önemi yok, umarım her insanın sizin gibi saldırgan düşüncelere sahip olmadığını veya dediğiniz gibi '' Şeytani Zeka'' ya sahip olmadığını, bir gün anlayacaksınız.

Anlamanız umuduyla,
    Seafight Takımınız

3. daha önce benim hesabımı sonsuz kapattılar nedeni forumda siyaset yaptığımı düşünmüşler(sonradan açıldı) YANİ İSTEDİĞİ GİBİ kapatabiliyorlar hesapları :)
    genel felse benim görüşümce fazla yazmıyacaksın fazla eleştiriye açık deyiller oyununu oyna işine bak modeli :)
    birde buurda harcadığın para emek fln tamamen onların elinde onuda dikkate almanı isterim sayın oyuncu arkadaşım....ya itaat et ya terket desek eleştiri sayılmaz umarım :)

mamı_55 bunu beğendi.
  4. yada ben ön yargılı yaklaşıyorum yöneticiler bilemiyorum oda bi seçenek sonuçta

5. Selam,

Eleştiriye oldukça açığız, hakarete değiliz.

İyi oyunlar

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Hala bir yere varamamışız sanırsam.

Darbe zamanı açtığınız konular yüzünden sizi uyardık. Defalarca uyardık. Bir değil iki değil üç değil..

En sonunda da ekledik: "Tek bir konu daha açarsanız geminiz kapatılacak." diye..

Siz ise "gemi umrumda değil" dediniz. Şimdi kalkıp da istedikleri gibi gemimi kapatabiliyorlar demeyin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.