Oyuncuları Bekleyen Büyük Tehlike (Önemli!)

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ~∫~iρєк~∫~(güłrєηgi) tarafından 20 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. https://board-tr.seafight.com/threads/yelken-tamircim-var-ama-vipim-yok.30920/#post-191027

Arkadaşlar bu konuda da belirtildiği gibi eğer vip değilseniz ve yelken tamirciniz varsa elit yelkenler her tamirde 99 inci alıyor ama bu nedense seyir defterinde gözükmüyor.Benim size tavsiyem vipiniz yoksa elit yelken tamircisini kapatmanız altın yelken kullanıyorsanız sorun olmaz da mesela elit yelken kullanıyorsunuz ve güçsüz bir geminiz veya serverlerde savaşlar oluyor ee bu da sürekli tamir eder 99 inci inci götürüyor farkına varmadan çok inci kaybedebilirsiniz

Benden herkese bir uyar ben bunun yüzündne 1000 inci kaybettim yeni farkına vardım ...

İyi oyunlar Arkadaşlar

2. portakal

portakal User

bende diyorum bu inciler nereye gidiyor böyle sağol

3. Ejderha53

Ejderha53 User

oyuncular icin bir tehlike evet. farketmesseniz.ama böyle yazmana gerek yoktu başlığı, neyse bi savasın ortasına 5 dakikada 50 kere battığınız icin giden icin saysısı 5 dakikada 10bin ide bulabilir. vip degilsen

Paşabahçe bunu beğendi.
  4. vip olunca gitmiyormu hiç dikkat etmedim

5. Vip için sorun yok ama vipin yoksa elit yelken takılıysa bir de savaşın ortasındaysan inciler tamamen gider işin kötü tarafıda bu seyir defterinde görünmez fark edemezsin bile

6. VİP i olmayanlar dikkat etsinler bu duruma sonra incim gitti diye ağır yakmasınlar :D

7. Brutal28

Brutal28 User

yaktım bile:(:(