Öneri Oyunculardan Öneriler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *Єsεr*ßαşκαη*AFŦ tarafından 30 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Pazar Teklif Sınırı

1. Olabilir

2. Olmamalı

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
  1. Menetli

Menetli Guest

Selâm ,

Verdiğim cevap pazar yeri içindi.;)

Saygılarımla.

2. ben umudu kestim bu botlar kapanmaz.çünkü oyuncu azalacak 100 gemiden 10 tane kalacak diye.eğer banlanmayacaksa bırakalım bilgisayar kendisi oynasın yok banlanacaksa inanın çok oyuncu uzun zaman oynar neden sistem gemileri hakkıyla vuran çoğalır ve kar ettikçe oyuncu uzun zaman ekranda kalır.Bence sınırsız banlansın birdaha kimse hile yapmaz kolay gelsin..

3. etkinlik var etkinlik gemilerini bile bot kesiyor. inanin sıralamaya botlar giriyor bizde izliyoruz. adalet nerdeee....

4. SEVKAT

SEVKAT User

3 vudu rahibi (300bin inçi) alçamda degermi kaç tamir oluyor. (vip degilim)

5. Arkadaşlar merhaba.

Benim pazar teklifleri hakkında bir önerim var. Darkorbit oynayanlar varsa aranızda onlar oradaki pazar sisteminin nasıl olduğunu bilir. Oradaki pazar sistemini bire bir buraya da uygulanmasını öneriyorum.

Sistem şu: Bir kişi pazarda bir ürün için teklif verdiğinde teklif için verdiği fiyat görünür haldedir. Yani ürüne kaç altın yatırıldığı açık halde ürünün yanında yazıyordur. Buna bağlı olarak da ne kadar yatırıldığını gören diğer oyuncular öncekinin yatırdığından daha fazla altın yatırarak ürünün kendinde kalması için uğraşır. Eğer biri daha öncekinden daha fazla altın yatırırsa öncekinin yatırdığı para eksiksiz bir şekilde kendisine iade edilir. Böylece daha önce milyonlarını pazara gömen adam ürün kendisinde kalmazsa altınlarından olmamış olur. Zaten sistem önceki yatıran kişiden daha alt bir teklif yatırılmasına izin vermeyecek şekilde kurulmuştur.

Bunların bize getirileri kısaca şunlardır: Ne teklif verip daha sonra teklifi geçilen kişi teklif için verdiği altınını kaybetmemiş olur, ne de daha önce verilen teklifi geçmek için teklif verecek kişi altınını kaybetmemiş olur. Zira bir başka getirisi de ürünler için bir teklif piyasası oluşacak ve böylelikle her saat aynı ürün birbirine yakın fiyatlarla gitmiş olacak olmasıdır.

Umarım dikkate alınır. İyi oyunlar.

Aerials ve 61-TrAbZoN-SiNoP-57 bunu beğendi.
  6. Somberlain

Somberlain User

Bu konuya çözüm olarak pay to play sistemi en uygunudur. Bütün toplar ve gülleler oyun içi kasma sistemine göre ayarlanır, bütün parayla alınacaklar oyundaki sistemlerle alınabileek hale getirilir ve server açılır. Serverda oynamak için de aylık 50 100 lira gibi para vermek gerekir ki seafight da kazansın. Eminim ki böyle bir şey olursa seafight daha çok kazanır, çünkü çok çok fazla oyuncu sayısı olur.

7. Merhabalar

Öncelikle sadece benim deil herkezin yakındığı bir sorundan bahsedicem geminin solunda bulunan rütbelerimiz gemiyi çok kötü gösteriyor ve oyuna dahi girmek istemiyoruz eskisi gibi yapsanız yada korsan baranu gümüş rütbe altın rütbeyi ep tp savaş puanı sıralamasına göre yapıldığını biliyorum fakat çok az kişide bu rütbelerden var ve insanların bu rütbeleri almaları çok zor seafıgt birşey kaybetmicek aksine oyuncularını geri kazanıcaktır umarım anlaşılmışımdır teşekkürler

x.ΛŦΛ.x bunu beğendi.
  8. x.ΛŦΛ.x

x.ΛŦΛ.x User

Rütbe sayısı düşük bu konuda arttırılmasına bende destek veriyorum.

9. Gemiler haddinden fazla sağlam oldu her şeyi ful + ful olan hesaplar görüntü anlamında çok yetersiz bende katılıyorum

10. Düşünce ve görüşleriniz ile desteğinizi esirgememeniz. Yılların beraberinde getirdiği güzel mücadelenin habercisi dense. Teşekkürler.

11. baba34_foo

baba34_foo User

oyunun 10 yılda ki değişiminden ve masrafından önce hayatın 10 sene içinde değişimini düşünmek lazım.Bahsettiğimiz dönemlerde hayat şuanki halinden çok daha yavaştı. konudan çok uzaklaşmak istemedemde bir arabadan bile örnek verirsek saatte 120 km yüksek hızken şuanda 150 ortalama hız diyebiliyoruz çünkü hayat hızlandı teknolojinin en büyük getirisi zaman oldu teknoloji sayesinde kazandığımız ekstra zamanı da teknolojiye harcıyoruz işin birde para boyutu var tabi bahsettiğimiz dönemde oyunu bilen eminim hayatında farkındadır o dönemler dünyanın en pahalı futbolcusu zidane en öok telefon satan marka nokiaydı ve en pahalı telefonlar o zamanın parasıyla 600-700 lira dolara vurursak 250-300 dolardı bakın sadece 10 senede dünyanın en popüler sporunda ve teknolojinin elimize taşınmasında ki pasta 4-5 kat büyüdü tabi ki bu her alanda her piyasaya yansıyan şeyler bigpoint çok mu pahalı Türkiye koşullarında evet peki bu bigpointin suçu mu yoksa dünyada ki finansal pasta büyürken bu pastadan sadece borç kısmını büyütebilen Türkiyenin suçu mu? neyse konumuza geri dönersek 10 sene önce ki seafightı arayan arkadaşlar lütfen müsait bir zamanda 0 lık gemi açın 25 lik topla fulleyip elit köle alın biraz oynayın 1 saat 2 saat buna devam edebilecek misiniz kendinize tekrar sorun. nostalji her zaman tatlıdır ülke olarak en büyük nostaljilerimizden biri 90 lar poptur bizim çok özleriz çok güzel şarkılar vardır 90larda bu topraklarda ama derine indiğimizde abdulkadir vardır mesela ramiye yada unkapanına giden grup raptiye var malatyaya hello diyip oralarda ne olup bittiğini soran bunlar özlenmez güzeller özlenir şuandan kaçmaktır nostalji bizim oyunda aradığımız yardımlaşma bu arayışın cevabı nostalji değil gelecekte oyun yönetimi yardımlaşmanın ön planda olacağı görevler getirmelidir. yazı biraz uzun oldu ve bir çok kez konu dışına çıktım kusura bakmayın iyi oyunlar

ΛŁΞЯК bunu beğendi.
  12. bence değişmesin gümüş ve altın rütbenin pek manası kalmıyor eskisi gibi olursa

13. eğer değişirse değeri kalmaz bence böyle iyi

14. baba34_foo

baba34_foo User

hayır veren 3 kişiyiz :D:D ilk 100ün 50 kişi altın olduğu zamanlara neden dönelim ki fark yoktu şimdi fark var daha iyi

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  15. *sitem*

*sitem* User

bigpoint yönetimi ; bu siteyi ayakta tutan bizler oyuncular olarak sisteme baktığımızda artık herşeyin paraya dönük satıldığı ve para harcamayan oyuncuların oyunda ezik kalmaya mahkum kaldığı aşikar olarak görülmektedir. özel haritalarda malesef güçlü alyanslar tarafından parsellendiğinden diğer oyuncuların oyundan faydalanabilme kabiliyetleri zayıf kalmakta ve dahi oyunu bırakmalar yaşanmaktadır.oyunu daha cazip hale getirip fırsat eşitliği sağlayacak radikal kararları almak siz yazılımcılar için zor olmamasa gerekmektedir.oyundaki hediyelerin tekrar gözden geçirilerek güncel yenilemelerin harita ganimeti bokor içerikleri vb lerinde arttırıması gibi yeniklerin zamanı gelmedimi. konu hakkında değerlendirme yapılmasını rica ederiz oyuncular adına saygılar.

16. zerisenler

zerisenler User

Sandıklardan çıkan ödüllerin daha makul olması gerektiğini düşünüyorum. Çoğu sandıktan anahtar çıkıyor veya inci ile satın alabildiğimiz şeyler çıkıyor. İnci ile satın alabildiğimiz şeylerin dışında inci ile alamadıklarımızın fazla olması daha cazip olur. özelliklede sandıktan anahtar çıkması zaten en sinir bozucu bir ödül =) lütfen sandık ödüllerinin düzenlenmesini istiyorum.

17. tipebakyaa

tipebakyaa User

evt bende aynen katılıyorum bu sandıkların değişmesi lazım artık sıkıldık hep aynı şeyler çıkıyor daha değişik şeyler çıkması lazım hep güle başkada bişey yok

18. DELGADO*

DELGADO* User

O biraz şans işi. Hani 1500 inci verip şansına vip de gelebilir yada 2k gülle de gelebilir. Şu an bence iyi ama daha farklı ödüller de eklenebilir. Sis,Gök ateşi gibi mesela :D

19. bence değerli eşyalarda olmalı vudu topu alev,yeni güverte geliştirmesi vudu güvertesi,ejdarha ateşi,vb değerli şeyler kolay gelsin...