Öneri Oyunculardan Öneriler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *Єsεr*ßαşκαη*AFŦ tarafından 30 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Pazar Teklif Sınırı

1. Olabilir

2. Olmamalı

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
  1. eski oyunu yazılımını dvd çekip satsınlar ben 250tl de 300tl de olsa alırım tek başıma oynasam bile sorun olmaz

2. Ben de öyle düşünürüm arada öyle hani birisi şu 2008 de ki seafight'ı yapıp steam'e 200-300 liraya koysa bile alırım

3. helal olsun çok güzel anlatmışsın oyuncuların fikirlerini eminim ki oyunu şuan oynamayan oyuncular bile geri gelicektir zaten bu yeni güncelleme ile çok fazla oyuncu kaybı olduğunu düşünüyorum

4. Öncelikle herkese iyi forumlar.Şuan oyuna bakıldığında en önemli birim inci ile taçlar.Altının hiçbir önemi kalmadı.Eskiden pazara teklif basmak için kullanılan ve önemli olan altın şuan hiçbir işe yaramamaktadır.Benim fikrim x sayıda altın inci'ile takas edilebilir.Bu altın sayısı tabi 1-2 milyon olmayacak mesela 500 m altın 25 bin inci ile takas edilsin rakamları örnek olarak veriyorum çok üzerinde düşünmedim.Böylelikle yeni başlayan oyunculara hem gelişmeleri için fırsat hem de oyunun akıcılığı ile oyunu sevip bırakmamaları sağlanılabilir.Çünkü daha önce hiç oynamamış biri oyuna başladığında hiç gelişemediğini farkedip oyunu bırakıyor.Bu benim fikrim bu geliştirilebilir inci takası olmaz tamamen farklı bir şey de olabilir önemli olan altının değer kazanması.Bir işe yaramıyor şuan oyundan altını kaldırsanız da bir şey farketmez yani.

5. Olabilir ancak altında değişimi o kadar olmaz 500 mil altınla oyuk alıp özel harita , tentacle, behemota girsen daha çok kazanırsın.Ancak ben sadece şunu isterdim oyuk güllenin özel haritada daha çok vurmasını 30 bin falan vursa yeter kolay gelsin..

tekin58ali61 bunu beğendi.
  6. Adamlarda 190.000.000.000.000.000 altın var ne inci takası diyorsun :D

Şöyle düşün ilk çıktığı zaman mp3 çok önemliydi veya volkman ama şuan bırak cismini ismini bile unuttuk.
    Tl bir ara 0.75 dolardı hatta, şuan 3.98 deydi en son :(
    Talep ars meselesi yani
    Tavuk etiyle pirzola eti gibi biri
    3.5 lara kadar var biri 120tl kadar var
    Tavuk 40günde büyür inek 4-5yılda baya iyi hale gelebilir

Son düzenlenen: 25 Mart 2018
    tuna219 ve lordofthe47 bunu beğendi.
  7. Benim demek istediğim altınla şuan hiçbir şey yapamıyorsun bari yeni başlayanlar için 250 lik elit zıpkın veya amiral topu altınla olsa iyi olur gelişmelerine fayda sağlanmış olur

Somberlain bunu beğendi.
  8. Cidden güzel fikir bunu ayrı bi başlikta konu olarak açman güzel olur.

9. kaddarr

kaddarr User

altının bu oyunda hiç bir önemi olamaz olmamalı çünkü zamanında yapılan gemilerde 17 18 rakamlı altınlar var yani o yüzden böyle şeyleri dile bile getirmeniz hata.

10. gemiicitrr

gemiicitrr User

hangi adammış o ele geçirelim

11. adamlarda adam yazmıyor adamlarda yılız alyaansının filoları bta alyansı var bide yeni olan git ele geçir filolarıdan büyük ihtimalle senin filonda da

tuna219 bunu beğendi.
  12. kaleleride altınla açalım istersen nasıl olur hatta tahrip flnda altınla olsun düşük yeni oyuncular demiyormu bide filodan para çekip çekip pazar kapatıyorsunuz şimdi onlarda yeterli gelmiyor size filodan altın almadan emekle pazardan bişey almaya çalışanlar ne yapsın

13. Ne saçma bir yorum konuyu nerden nereye sürüklemişsin.Ben yeni başlayan arkadaşlar için bir fikir sundum polemik çıkartıcı yorum yapma lütfen.

14. Somberlain

Somberlain User

Bu şekil arkadaşlar forumda dolanıp, seafight a şu ana kadar yatırmış olduğu paranın miktarını sorgulayınca, ben ne yaptım moduna girip,oyunun yeni başlayanlar için bile yardımcı yenilik olmamasını istemektediler(Haksızlık olduğunu falan düşünüyorlar ama hakla ilgili herhangibir cümle kurabileceğin yer değil seafight). Sayıları çok var. Seafight mutlu, biz mutsuz.

Specia[L]™~ bunu beğendi.
  15. Aynen öyle hocam ne güzel yazmışsın

16. K~L~A~U~S

K~L~A~U~S User

Altınla sadece oyuk almak mantıklı
    Oyukla 400 topla vuruyosun 14-15 k elitle vuruyosun 110 120 top çeşidine göre aradaki fark aşırı derecede
    Bunu orantılamak için kalelere bir slot ekleyecekler oyukla 400 topla en azından 20-25k aralığında vuracağız sizde oyukla tılsımlarda istediğiniz kadar kasın oyukla incinizi

17. işinize gelmiyince öylemi oluyor :) ben doğruları söylüyorum sizin söylediğiniz hiç bir zaman oyunu gelicek bir öneri değil filodan sürekli altın alıp pazarı kapamanızada çare üretin bari bu konu altında

18. Somberlain

Somberlain User

Yav arkadaş ne filosu ne altını. Yeni başlayan diyorum filo diyosun ya. Alın varın silsinler bütün altınları ole sistem gelsin o zaman. Çok önemli bi konu sanki. Pazardan teklif alamayan benim millet kapatıyor diye, gelmiş bana burda pazarı kapatmak tabi güzel , işine gelmiyo vs. gibi cümleler. Oyunu oynamıyorum bile, yediğim ithamlara bak. Oyun canlılığını korusun hatta belki de oyuncu kazansın diye uğraşıyoruz burda. Lütfen yardımcı olun yani. Her fikre her konuya muhalefetle bir yere varamayız. Hakaret iftira değil, çözüm odaklı olmaya çalışalım.

Specia[L]™~ bunu beğendi.
  19. aynen ondan sıfır boş gemiden 2gün önce 5t altın aldım bu altını yeni başlayan birisi nasıl kasıcak söylesene

20. O arkadaşa laf anlatamazsın hocam bence cevap verme görmemezlikten gel.