Öneri Oyunculardan Öneriler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *Єsεr*ßαşκαη*AFŦ tarafından 30 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Pazar Teklif Sınırı

1. Olabilir

2. Olmamalı

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
  1. TURK

TURK User

Oyuna başlayalı çok fazla olmadı yeni başlayan kişiler için oyunda birçok zorluk var 10 level bir gemi eger yeteri kadar zıpkın ve barut kasmadı ise artık kasmak imkansız gibi ne pırıltı toplayıp mojo alabiliyoruz gunde 3 4 saat bilgisayar basında tek tek pırıltı toplayan eminim çok az sayıda kişi vardır gerçekten yapılan degişimler oyle bir zorluyor ki beni oyunda ilerlemek artık imkansıza yakın oldu örnegin bir npc zıpkın ile öldürmemi soyluyor 5 adet her biri 15.000 cana sahip bunu altın ile alınan zıpkın ile kesmem 25 dakikadan daha fazla suruyor onun yanı sıra barut suanda elimde 1200 adet var bunlar bittiginde artık kasmam da zor olacak birçok kişide 1m adet 500 hasar zıpkın ve 10milyondan fazla barut ve agve zırhı var lutfen oyuna gelişim yapıldıgında bizim gibi oyuna yeni başlayan gelişme adamasında olan kişileri de dusunelim bot kullanımına engel olalım derken şuanda yapılan guncellemeler benim gelişimimi tamamen kapandı lutfen oyunda benim gibi malzeme ihtiyacı ceken arkadaslara da destek olalım bot ile kasıp oyun oynayan kişiler zaten gelişime ihtiyac duymuyorlar kaleler tamamlanmıs becerielr tamam 100milyon cephane aynı miktarda barut ve agve zırhı, zıpkın forumu takip eden birri degilim ama bu yasadıgım zorlugu bildirmek istedim

Somberlain bunu beğendi.
  2. Somberlain

Somberlain User

Seafight bu yazdığın sıkıntıya, "İşte oyunun emek kısmı da orası" lafını duyabileceğin tek oyun.

3. ozican2525

ozican2525 User

Bu konuyu aşabilmeniz için tek bir yol var bir filoya dahil olmanız ve onların size verdikleri taktiler doğrultusunda biraz daha yol alabilirsiniz.Şuan tek başınıza kasılıp level almanız çok zor çünkü filolar alyans olarak gruplaşma içindeler.

4. mesud35

mesud35 User

bırakın gitsin oyunu yeni gemı yapmak zor :)

5. TURK

TURK User

sadece ben degil birçok kişi oyunu oynayamaz duruma gelicek görevler ile verilen vudu topları yeni topun gelecegine işaret :) bunu buraya bırakayım oyun yönetimi hem elit gülle hemde altın gülle hasarı yuksek vuran top veya elit gülle ve saldırı hızı veren gülle yakında piyasaya sunacagına işaret bu geldiinde satışlar ilk etapta yükselicek ama ilerleyen etaplarda her gecen gun oyuncu kaybedicek. bunun yerine satın alınan topları geliştirmek zamanla yükseltilebilecek sistem getirmeleri oyunu uzun zamanda ayakta ve canlı tutucaktır aynı sekilde esya satısı cirosunu da elinde tutmus olacaktır tabi oyun yazılım ve yönetim kurulu son sözü söyleyecek olan kişilerdir ben kuyuya bir taş atayımda bu kuyu bir gün dolar ve ihtiyacı olan faydalanır. bir yönetici belki takım liderine oda belki öyun kuruluna bildirir ümidi ile :)

6. _durabi_

_durabi_ User

Aslan tılsım behemot tılsım ve ışık tılsım haritalarında günlük 3-4 milyon inci kasan bottaki gemilerden dolayı haksız kazanç elde edilmektedir.Milyonlarca inci kasan bu gemiler oyunda haksız kazanç elde ederek para harcayan oyunvuların önüne geçmektedir bunu önlemek için inciyle yapılan genel alış veriş yelpazesini daraltılmasını istiyoruz: Örnek olarak Genel yetenek kristalle yapılıyor kristal pazardan inciyle alınıyor haksız kazanç elde eden bot gemileri yetenek kale vs gibi durumlarda öne geçiyorlar bunun yerine TAÇ larla alışveriş yapılsın yetenekler taçlarla yapılsın kaleler taçlarla yapılsın inciyle sadece patlayan gülle satın alınabilsin (kabuk kırıcı vs bile alamasınlar) o zaman belki önüne geçebilirsiniz ayrıca 1 1 haritasına attıgınız titanlar botu önlemek için yapılmış iyi düşünülmüş demekki istendiğinde hersey yapılabiliyor

7. Menetli

Menetli Guest

Selâm ,

Bu fikriniz raporlarımıza eklenip değerlendirilecektir.

Saygılarımla.

8. Somberlain

Somberlain User

Gerçekten iyi düşünülmüş mü diyosunuz titan saçmalığına ya. Cidden acı bir durum. Haritada patlayıp tekrar doğamıyor millet 50 60 kere patlayıp zorla harita kenarından çıkan var. Böyle bir mantık mı var? Solediğiniz diğer şeyler de ne yazık ki olamayacak şeyler. Oyuna yeni başlayınca taç kasamıyosun red korsardan bilin diye söylüyorum. Nasıl oyun oynuyorsunuz anlamıyorum onu da. Bi yeni hesap açın bi süre oynayın bakalım nasıl oluyomuş seafightta yeni hesap kasmak. Her ay bi asgari kadar para yatırmayla bu fikirler normal tabi. Ben sinirmi kusayım buraya da, ne de olsa silerler yorumumu.

Son düzenlenen: 7 Mart 2018
  9. güzel yorum adamların gemilerinde 100 milyon inci varmış oyunda 5 lira bile harcama yapmayan insanlar para harcayanları böyle eziyorlar şimdi bile behemotta aslan da bir sürü botta gemi var ama ne yazsak boş

10. ozican2525

ozican2525 User

Para harcamayan kişilerin para harcayanları ezmesi bu oyunda imkansız oyunda kasılan inci ile şuan gülle alınabilir onun dışında hiç bir koşulda öncelik sağlayamaz.

11. hile ile inci kasan gemisini bedavadan geliştircek para harcayan neyle geliştircek onunda cevabını ver

12. ozican2525

ozican2525 User

Senin elinde balyoz ıskarmoz gibi etkenler elinde olduğundan onun 1 ayda kastığını sen 2 saat bilemedin 3 saatte kasarsın aslan yürekli haritasında

13. aslan yürekliye herkes girerse kasar tabi ozican mesele balyoz veya itemler değil bottaki gemilerin haksız kazanç elde ederek günlük 3 milyon inci kasması dikkatini çekerim seafight 750 bin inciyi 500 liraya satıyor ama botçular hile ile bu incileri bedavadan kazanıyor

14. ozican sen neden bana muhalifsin yoksa sende mi botçusun neden rahatsız oldun

15. ozican2525

ozican2525 User

Haksız kazançtan değilde paralıyı oyuncuyu ezmekten bahsedip beni botçu olarak göstermen her şeyi açıklıyor zaten şuanda para ile inci alan kaç oyuncu var.Daha da cevap bekleme

16. parayla inci almaya ne hacet bedavadan aslanda botçular kasıo zaten

17. Oyuna yeni başlayan arkadaşlarım var ve bu kod tan neden faydalanamadığını söylüyorlar haksızlık değil mi.yeni oyuna başlayan çok insan oluyordur.ve onlar neden bu etkinlik kodundan faydalanmasın ki.bide bazı oyunculara 2 kod geldi bana sadece 1 etkinlik kodu geldi.seafight duyurulur Bir şey yapıyorsanız eşit olsun.yeni oyuncularda bu kod tan faydalansın oyuna teşvik edersiniz öyle insanları.ve ne kadar oyuncu o kadar para demek.Raporlarınıza ekleyip Seafight a bildirirseniz seviniriz.saygılarımla

18. Selam ,

Fikirleriniz bizler için değerlidir. İsteğinizi raporlarımıza eklenerek , ilgili birimlere iletilecektir.

Saygılarımla.
    İyi oyunlar,keyifli forumlar.

lordofthe47 bunu beğendi.
  19. Teşekkür ederim.kolay gelsin

20. Merhaba:)Ben hemen hemen her serverda tüm adaların güçlü tarafta oldugunu biliyorum.. Dikkate alınırmı bilemiyorum ama .. ada savaşlarının olması için fleet saatlerinin günde 2 kere olmasını istiyorum:)üst lvl haritalardan cadoc almak çok zor(adayı düşürmek hayal):D darbeleri çok yüksek..mesela öglen 13:00 gece 01:00.. (bu oyun global serwerlardada oynanıyor )Saat farkları var.. mesela latinler gece oynuyor .. fleet gece 01:00 de resetleniyor.. onlar fleet 5000 yollarken gün içinde rakip x4 maliyetinde yollayabiliyor(yollayamıyor çünkü maliyet çok yüksek.. herkesin taca ihtiyacı var).Bu şekilde olursa yani günde 2 defa resetlenirse fleet taç mailiyeti ....inanın ada savaşları başlar.. Şuanda malesef ada savaşı yok(hemen hemen tüm serwerlarda)Bilemiyorum belki böyle bi sistem gelse serverlarda eşitlik olabilir:)+ tüm görevleri yaptıgımızda aldıgımız taç 16.500 yeterlimi ?tabikide hayır..

Son düzenlenen: 14 Mart 2018
    Somberlain ve ℂ⋆[AnGeR]ℂ⋆ bunu beğendi.