Oyunculara Harita/Level Sınırlaması Gelsin

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ~Hunter-27~ tarafından 3 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bence oyuna harita sınırlaması getirilmeli, 2 level oyuncu ile 20 level oyuncunun aynı haritada bulunmasını çok saçma buluyorum.

2 level veya düşük seviyeli herhangi bir oyuncu ne kadar gemisine Vıp, inci, tasarım vs. alırsa alsın oyun tecrübesi olmadan yüksek seiyeli oyuncularla mücadele edebilirmi?

Eklenecek yeni ve küçük bir özellikle herkes mevcut seviyesinin 3 seviye aşağısına kadar inebilsin, örneğin 15 level oyuncu 12-13-14 ve 15. level haritalarına girebilsin, herkes kendi seviyesindekilerle mücadele etsin. Bu sistem yapılırsa yeni oyuncuların sayısında artış olacağını, yüksek levellarda da mücadele ve eğlencenin artacağını düşünüyorum.

2. kental

kental User

Bir zaman ben de böyle bir öneri sunmuştum. Fakat şöyle ki güç dengesi levele göre ayarlanmıyor. 2 level bir oyuncu 8level birini kesebilir. Bu nedenle kendimin de yanlış düşündüğümü anladım. Aslında hiç korkacak bir durum yok. 5 leveli aşmayın kendinize güvenene kadar yeter.
    Öncelikle yapacağınız şey alabildiğiniz kadar korsan alıp elit parçalar ile onları güçlendirmek olsun. Yüksek hasarlı birisi size saldırırken hiç zırh açmayın veya ona saldırmayın. Bırakın size saldırsın ve sizi ele geçirmek istesin. İşte o anda tam tersi olacaktır. İstemeden de olsa siz onu ele geçiriyorsunuz.
    Benzer hasar veren biriyse o zaman acımayın. Şarapnel barut ne varsa atın üstüne :). Ben umursamdan yanlarından geçiyorum. Güllesi fazla gelen batırıyor :). Çoğu zaman ellemiyorlar. Herkes kendi derdinde :)

Eğer oyuncunun gücüne göre sınırlama gelirse o zaman kabulümdür.

3. evet sana katılıyorum

4. eski forumda bu konunun aynısından 70-80 tane vardı herhalde :D

5. Gücüne göre sınırlama mantıklı, ama diğerlerine katılmıyorum. Tamir işlemi o kadar uzun sürüyorki, etkinliklerde birşey yapamıyorsunuz, istesenizde gelişemiyorsunuz ki çoğu kez de oyunu bıraktırıyor bu durum

6. ozancifci1

ozancifci1 User

ne uzunu yahu 3.5 dakikada tamirim full :D ama vudu uzun sürüyor