oyuncular arası pazar sistemi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Andromeda35 tarafından 25 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. daha önce düşünülmüştür ama ben genede yazıyım oyuncular arası pazar olsun bu metin2 knight taki gibi oyuncular istediği itemi satabilsin inci ile alım satım olurmu veya sadece altın mı olur veya balyoz vudu satılamaz gibi şeylerde olabilir ama böyle bir pazar sistemi güzel olurdu

carbon™ ve яoтαsız bunu beğendi.
  2. Aynen katılıyorum ben de düşündüm bunu olsa cok güzel olurdu

яoтαsız bunu beğendi.
  3. selami

selami User

burası seafight kardeş böyle birşey saçma ve özenti olur kesinlikle karşıyım !

4. Öyle bir durumda oyunun ilk 50si aynı seviyede ekstra bir gemi daha yapabilecek kadar malzemeye sahip olacağından işi ticarete dökerler sonra da oyunun tadı kalmaz bence :D

5. saçmalık.

6. carbon™

carbon™ User

maksat zaten oyun içi ticaret
    ama seafight oyunculara böyle bir fayda sağlamaz
    tek bir satıcı var oda seafight.
    sen amiral topunu pazar sistemiyle başka oyuncudan 5 bin inciye alacağına
    seafight dan 50 tanesini 20 tl ye al, sana satıyor zaten seafight başkasına sattırırmı?
    sizce seafight böyle bir şey yaparmı?

7. ''veya balyoz vudu satılamaz gibi şeylerde olabilir'' bu kısmı atlamayalım

яoтαsız bunu beğendi.
  8. hah o zaman bizim için hem adil hem karlı olabilir ama bu sefer de kasa zarar edeceğinden uygulamaya koymazlar ne yazık ki

яoтαsız bunu beğendi.
  9. selami

selami User

saçmalık biri gemiye girse tanımadıgımız biri tüm eşyaları baska bi gemiye aktarabilir o şekilde

10. selami bey tanımadığınız biri geminize girse mürettabatı kovsa sabahtan aksama elit gülleleri sağa sola sıksa butun altınınızı pazarda dandik birşeye teklif verse tek seferde ne varsa yapsa geminizi batırmak ıcın ne yapcaksınız farklı mı olcak o yüzden geminizi başkasına girditmeyin pazar konusu ile ne alakası var bu konunun

saçma diyen arkadaşlar bu oyunun kat kat fazlası bütün oyunlarda bu sistem var saçma kısmını biraz açın bari,oyun şu an çok mantıklı ya..

kullanmadığınız eşyaları satsanız (parayla alınanlar hariç) kötümü olur? veya yeni başlamış 4-5 level bi oyuncu elindeki değerli fakat işine yaramıyan 3-4 itemi yüksek miktar altına satsa onun gelişimine katkısı olsa kötümü olur?

яoтαsız bunu beğendi.
  11. selami

selami User

burası seafight beyenmiyorsan çarpıya bas kardeş istemiyoruz şu saçma şeyi.

12. Art niyetli kullanıma açık bir uygulama olacağından oyun kurucusu onay vermez

13. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Böyle birşeyin olması mümkün değildir. 10 senede kaç kere önerildi ve herseferinde hayır denildi. Kabul görmeyecek bir fikir olduğu için konu kapatıldı.

selami bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.