Oyuncular arası item aktarımı/satımı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve KaDiR.TR tarafından 14 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

OYuncular arasında item alışverişi yapılmalımıdır ?

1. Evet

58,3%
  2. Hayır

41,7%
  1. KaDiR.TR

KaDiR.TR User

Birçok online oyunda olduğu gibi seafightta olması gereken bir eksik var bence.
    Oyuncular arasında item alış verişi yapılabilmeli bence. gemisindeki gereksiz ve ya ihtiyacı olunmayan itemleri başka oyunculara satmak gerçekten güzel olurdu bana kalırsa. özel bi harita bulunabilirdi ve bu haritaya girdiğinizde satılığa çıkardığınız itemleri orda oyunculara satabilirdik aslında ve oyuncularında incilerini yükseltme fırsatı bulabiliriz :)

Alperennn bunu beğendi.
  2. Alperennn

Alperennn User

Bence de bu gerekli her türlü oyuncu hem gelişir hemde oyuna daha fazla rağbet artar bana göre :)

3. Tragula

Tragula User

Bu fikir aynı şekilde önce ki forumda da söylenmişti.
    Şu eklemeleri yapılarak sunulabilir.
    Mesela pazarda fiyatı 10000 inciyse satışta 8000 inciden aşşağı sunulamaz.
    Level sınırı getirilebilir.
    Bir oyuncunun bu alışverişte harcıyacağı miktar günlük sınırlandırılabilir.
    Bu şartlarda belki olabilir.Yoksa hiç olmaz bu fikir

4. kental

kental User

Ben söylediklerinize katılmıyorum.

Ucu açık bir pazar olmalı. Serbest piyasa şeklinde. Dileyen dilediği fiyattan satabilmeli. Alışveriş adı da buradan geliyor zaten.
    Güçlü arkadaşlar düşüklere eskilerini satabilmeli ki düşük seviyeler güçlenebilsin. Aksi taktirde çok mantıksız olur.

5. özkantr

özkantr User

oyunda ıstenılen fıyata ıstenılen ogelerı satabılmelıyız

6. Ben hayır diyorum çünkü böyle bi sistem olamaz olmasına da karşıyım çünkü böyle bir pazar olursa sadece filo içinde aktarımlar olur ya da gemi de her şeyi fulleyenler kendilerine onlarca hesap daha açarlar o hesaplara da gemilerinde ki fazla topları koyunca o hesapta full olur böylece kendini daha da kasar

7. kental

kental User

O halde yeni başlayanlar için 3000 inci kaldırılsın. Sonuçta yeni başladıklarından oldukça mantıksız kalır. O parayla gemi bile alamaz. Sonuçta altın kasıp pazarda gemi alması ve 15lik topları dizmesi gerekli. Bu aşamada 3000 inciye ihtiyaçları yok. Bak sorun ne kadar çabuk halloldu.

Ayriyeten art niyet kısmını artık düşünmek istemiyorum. Ona bakılırsa hile yapanlar var. Şimdi hile yapıyorlar diye hiçbir yenilik ve imkanlardan yararlanamayacak mıyız?

8. 3000 inci konusu olabilir. Hile kısmına gelince hile kullananlar her ne kadar inanmasam da kapatılıyor. Ben sadece görüşümü bildirmekteyim buna katılıp katılmamak size kalmış
    İlk yorumumu tekrarlıyor ve karşı olduğumu bildiriyorum.

9. Bu fikir aynı şekilde önce ki forumda da söylenmişti.
    Şu eklemeleri yapılarak sunulabilir.
    Level sınırı getirilebilir.
    Bir oyuncunun bu alışverişte harcıyacağı miktar günlük sınırlandırılabilir.
    bunlar eklenırse super olur level sınırı bence en az 10 olmalı

10. onlytiger

onlytiger User

süper olur valla ama bu oyun için bence ticaretin olması bi ütopya :)

11. 6 senedir oynuyorum her sene böyle bi konu ile mutlaka karşı karşıya geliyorum :) Yapılmadı Yapılmaz bu dediğiniz

12. bencede yapılmasın eğer yapılırsa kötü oyuncular diğer oyuncuların hesaplarını çalmaya çalışır bu tür pazarların oldugu oyunların ticaretin oldugu oyunları oynayan varsa bılır mesela metin 2 ucu açık ticaretten dolayı birsürü hesap çalınıyor soyuluyor

13. kental

kental User

Ticaret yapmak senin elinde değil mi?. O zaman yapmazsın olur biter. Biz kendi işimize sen kendi işinize bakarsın.

14. Bence olmasın adminim