Oyuncu Kazandırmak

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ilayda__712870 tarafından 3 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BU OYUNA OYUNCU İSTİYORSANIZ Kİ YENİ OYUNCULAR GELMEZSE OYUN ZEVKİNİ KAYBEDER KORUMALI HARİTALARI 5 LWLE KADAR YAPMANIZ GEREKMEKTE YOKSA BU OYUNDAN ZEVK ALAN PARA YATIRAN BİZLERİDE KAYBEDİCEKSİNİZ.

-bord- bunu beğendi.
  2. atlas42

atlas42 User

Eskiden öyleydi merdiven şeklinde azalıyordu. Ama hala bot kullananlar mevcut. Onlar için avantaj olabilir. Ben artık bıktım şikayet etmekten kabullenmeye çalışıyorum ne yazık ki!

3. -bord-

-bord- User

size katılıyorum ama yapacak birşey yok imkan meselesi.

4. Melih

Melih User

Şikayet edilen gemiler incelenmiyor göz ardı ediliyor her harita 3 4 gemi botta pırıltı peşinde bir oyuncunun 44 gemisi var ama işlem yapılmıyor ne güzel demi serverler mega oldu 3 5 admin haritaları kontrol etse botlar apaçık belli ama yok işte

TiryakiHasan bunu beğendi.
  5. beatdovne

beatdovne User

Bot çözüldüğü saniye yapılması gereken bir haraket. + Bir şekilde bununla birlikte belli bir güce ulaşan oyuncuların sistem tarafından otomatik 6 levele geçmeside gereklidir sebebi ise bana 80 bin vurupda hala 5 levelde kalanlardır en fazla 5 levele çıkabildikleri için yapabildikleri tek savaş çoğunlukla oyuna yeni başlayan oyuncularla olduğundan gelişmelerine fırsat verilmiyor.

Entm den bahsediyosun sanırım ve hepsi bot gemisi ışıkta oluyor çoğunlukla aradada pır topluyor onun dışında faaliyet yapmıyor supporta yazdığımda ise sadece bot taraması algılarsa banlanır dediler 1 kişinin 40 hesaba sahip olması uygun heralde en az 6 taneside aynı anda aktif oluyor.

Hani diyin bana 1 kişinin 40 gemisi yok 40 kişi var herkes filoca ismini öyle yapmış giriş yapılan ip adresleri farklı diyin ama sadece dediğiniz bot taraması olursa banlanır oluyor ben okadar yazı yazdım tek anladıkları o yazıdan bu herhalde.

Bu arada kuralı biliyorum birbirine yardım etmeden vs bir kaç gemi bulundurmak sahip de 40 gemi nedir 1-2 gemi anlarım da 40 gemi :/

TiryakiHasan bunu beğendi.
  6. Janissary

Janissary Guest

Selam,

Önerinizi değerlendireceğiz, konu kapsamı dışına çıktığı için kilitlendi.

Teşekkürler.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.