Oyuncu Kaybını Önlemek İçin Öneriler

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve Yasir2358 tarafından 20 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Yasir2358

Yasir2358 User

Bu konuda oyuncuların seafightın oyuncu kaybının önüne geçmesi bırakanların tekrar geri dönmesi için sunacakları fikirleri derleyip raporlamanızı istiyorum daha öncede açtım konu rica ediyorum bu sefer kilitlenmesin ve oyuncular görüşlerini bildirsin 6ay önce 200kişi olan tsmiz şuan 40kişi , 10harita geziyoruz 5kişi anca batırıyoruz .
    Konuya ben giriş yapayım bana göre en önemli husus azalan ödülleri sistemi , kaldırılırsa bırakan kişilerin hepsi olmasa da bir kısmı geri dönecektir veya düzenleme getirilmeli 8saat çok kısa bir süre.

ulukurt029*Foo bunu beğendi.
  2. Farklı bir konu ise çok yenilik oyunu çöküşe götürdüğünü düşünüyorum;

bir yeniği oyuncular yapmadan öteki yenilik , başka bir yenilik bu şekilde devam eden bir silsile. bozuk plak misali plağı çalmaya devem edersin ama rahatsız eder ve dinleyen insanda bir süre sonra kaldırırlar atar. insanlar bir yeniği yapıyor füllüyor ardına yenisi ardına yeni top paketleri vs belli bir süre oyuncular bunları yapıyor paketleri alıyor. kısa vadede güzeldir. bir süre sonra harcadığı para haddi hesabı olmuyor ve sonu da yok bırakmak zorunda kalıyor.

Aşırı yenilik olmaması şart seafight için. oyuncuları bu şekilde kaybediyorsunuz. sürekli top paketi şu paketi bu paketi vs 1 ayda 3 5 paket çıkıyor çok sık paketleri çıkarmaması lazım benim fikrim bu şekildedir.

oyuncuları boğan görevleri serisi görev yapmaktan eğlenmeye , savaşmaya zamanımız kalmıyor. yapmazsan geri kalıyorsun.

az, öz olan ulaşılması biraz zor ve emek isteyen her şey iyidir.

Yasir2358 bunu beğendi.
  3. gerçekten doğru söylüyorsun

ulukurt029*Foo bunu beğendi.