Oyuncu İsimleri ve Arama Problemi Hakkında

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 24 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. duyurularda oyuncu isimlerinini seafight programında bulunan karakterler ile yazılıcagı daha önceden duyurulmuştu
    hala uygunsuz isimler mevcut arama yapılamıyor ve casus atılamıyor seyir defterindeki ismi kabul etmiyor o halde sistemde olmayan bir font u kullanmakta bir nevi hilekarlık ve sisteme zarar vermek degilmidir ? bu kişilerinde hile kullananlar gibi cezalandırılması gerek azda olsa bir avantaj sağlamaktadırlar

2. Özdemirx

Özdemirx User

Hile kullananlar gibi cezalandırılmalılar demişsin de kardeşim hile yani bot kullanarak banlanan kaç kişiyi gördünde bundan şikayetçisin. Ayrıca ismi kopyalayıp arkadaşlar kısmında aratarak id sini bulabilirsin.

3. farklı karakter kullanmanın neresi hile ? neresi oyun sistemine zarar vermek merak ettim ? ayrıca cezalandırılmalılar demenizde gerçekten komik olmuş.

4. benim okuduğum duyurular kısmında seafigh ın bütün isimleri değiştirip sistemde belirlenmiş font ta isim alınacagı yazıyordur

5. cezalandıracakmışmış pardonda ID'yi boşunamı koymuşlar isimle oyuncu aratmak nerede kaldı. biri size saldırıyorsa basın CTRL tuşuna oyuncuya tıklayın zaten ID'si chat bölümüne düşmektedir ordan alıp casuslayabilirsin. sanki tc kimliğinde şekilli isim kullandıkta cezalandırılacaz komiksiniz cidden.

6. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Burada oyuncalara karşı üslubunuza dikkat ediniz.

Saygılarımla.

7. şuan bana ayıt ikitane nik sıralama ikiside bamlı vede sıralamalarda bile yok ama nedenini bilmiyorum

8. neden banlandığınızı supporta sorabilirsiniz. küfür,hakaret içeren ve oyun kurallarına aykırı olan oyuncu isimleri banlanır. bir oyuncu ismi farklı karakter kullanıyor diye banlanmaz ve banlandığına dair örnekte yok.

9. bakın gençler casus atılamayan isimler oyunda büyük avantaj sağlıyor daha önceden duyurularda bu konu hakkında bilgi verildi ''sistemde olmayan fontta isimlerin kullanımı yasak diye'' biri demiş şurdan bul öbürü demiş burdan
    etkinlik amirali kestiğinizi düşünün yada hrms intikamı bulduğununuz o an etkinlik gemisini bulan diğer kişinin sizi batırdığını düşünün savaş sırasında koordinatı unuttuğunuzu düşünün seyir defterinde sizi batıran adamın isini kopyalayıp casus bölümünde eklediğinizde böyle bir oyuncu yok dediğinde ne yapacaksınız ? yada biri sizi batırınca intikam almak için tamir olup baskın yapmak istediğiniz adamı casuslayamadığınızda düştüğünüz ruh haline bakın 2 dakika sonra aynı adam zayıf anınızda gelip sizi birdaha batırdığında sinir katsayınız katlanıyor

ya sen cok akıllısın yada biz salağız o dediğin olmuyor işte sistemde ismi yok seyir defterindeki isim kopyala yapıştır arkadaş aramada da cıkmıyor casus da atılmıyor anlamıyormusun...
    böyle bir yazı fonttu seafigh ın sisteminde yok garip garip fontlar kullanılıyor programla yada başka birşeyle illegal bir durum bu kadar basit

10. çok bıldıbildir din sports ama cevap alamadım neden nini bilmiyom böyle gensler de öleymiş demekk

11. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Yorum yaparken üslubunuzu bozmayınız. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil.Yanlış bir düşüncede olsa bunu sakin bir şekilde arkadaşlara açıklamanız daha sağlıklı olacaktır.

Saygılarımla.

☆вöятєçιηє☆ bunu beğendi.
  12. arkadaşlar sizin ıd bulmaya çalışana kadar rakip sizi 2-3 kere batırır özel proğramla karakter kullananlar ne denerseniz deneyin ıd bulunmuyor bu durumda oyunda haksız üstünlük kazanıyor işte sorunun kaynağı bu

TiryakiHasan bunu beğendi.
  13. konuyu gündemde tutalım