oyuncu birliği kurulsun

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kral_messi tarafından 12 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. kral_messi

kral_messi User

Bu yazdığım bazılarınıza komik gelebilir ancak bunun yapılması artık şart oldu.oyun fazlasıyla paraya döndü ve oyunda adaletsizlik diz boyu.gelin birlikte hareket edip yetkililere artık bir şeylerin düzeltilmesi konusunda baskı yapalım.ne bileyim tüm oyuncuların ortak şikayetleri var bu oyunda.para yatıran ve yatırmayan dahil.yani tek tek yazarak bir şeyler düzelmeyecek gibi.futbol etkinliği başladı ve etkinlik bizlerin gelişmesi için değil sanki iyice küçülmesi için yapılmış.buna ortak bir tepki verebiliriz.misal 1 hafta boyunca hiç kimse oyunda sistem kesmesin ya da etkinlikle alakalı herhangi bir işlem yapmasın.bakın bakalım o zaman sıkıntıları nasıl çözecekler.bunu yazarken umudum var mı derseniz malesef yok. bu yüzden unutun gitsin :DD

**METİNAĞA**155** bunu beğendi.
  2. -VaLi-58-

-VaLi-58- User

Kardeş doğru yazmışsında oyunda kimse yok diye girip free sistem kesecek adamlar var :D

3. kral_messi

kral_messi User

zaten umudum yok diye boşuna yazmadım:DD

4. haklısın kesinlikle

5. YA DURUM ŞU Kİ GÜÇLÜLERİN GÖVDE GÖSTERİSİ YAŞANIYOR.
    ARENAYA GİRİYORUM ADAMIN 600 BİN CANI VE VUDUSU VAR BANA DALGA OLSUN DİYE 100 -100 VURUYOR. BEN ONA 2000 BİN VURDUĞUM HALDE İŞLEMİYOR.
    KEDİNİN FAREYLE OYNADIĞI GİBİ GÜÇLÜ GEMİLER ZAYIF GEMİLERLE OYNUYOR.
    BUNU YAPAN BAZI PSİKOLOJİK SORUNLARI OLAN İNSAN YAPISINDAN KAYNAKLANIYOR.
    YOKSA DURDUK YERE BU ŞEKİL EZME GÖSTERİSİ YAPILAMAZ.
    BUNA BİR SON VERİLMELİ.
    SONRA HEP AYNI ŞEY NEDEN OYUNCU YOK NEDEN OYUNCU AZALIYOR.
    BENCİL OYUNCULAR YÜZÜNDEN.
    ARENADAKİ YAŞANANLARA SON VERİLMELİ VE DİĞER ADALETSİZLİKLERE DE BİR ÇARE BULUNMALI.
    PARA ELLERİNDE OLABİLİR AMA GERİ KALANI BU OYUNU AYAKTA TUTAN İSKELETİ OLUŞTURUYOR.
    BİZ ÇEKİLELİM 50-60 KİŞİ PARA YATIRAN ARALARINDA OYNASIN. YADA ONLARA AYRI BİR OYUN SUNUCUSU KURULSUN.
    OYUNU OYUN OLMAKTAN ÇIKARDILAR. PİS EGO VE İHTİRASLARINA ALET EDİP OYUN OYNAMAK İSTEYENLERİNDE OYUNLARINI BOZDULAR.
    VESSELAM..

яoтαsız bunu beğendi.
  6. oyuncuların hakkını koruyacak gözetecek bağımsız bi merci istiyoruz sendika gibi mesela :)
    oyuncular tamamen adminlerin insafına bırakılmış ayun sahibin de üstünde bi kontrol mekanizması olmalı mesela bigpatron ne derse o oluyo yanlış desede onun dediği oluyo doğru desede onuda kimseye şikayet edemiyoruz supporta yazınca adam oyun sahibi ben nabıyım diyolar haklı olarak böyle bi mantık olabilirmi yani olmaması lazım

**METİNAĞA**155** bunu beğendi.