Oyuna Yeni Başlayanların Gelişmesi

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve ακ●gεzεη tarafından 23 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Heartsbane

Heartsbane User

Neden bu kadar alındın ve beni aşağılama aşamasına geçtin bilmiyorum, belki de söylediklerim mantıklı geldiği için olabilir. Bu arada, sen bana saldırmakla çok meşgul olduğun için düşünememiş olabilirsin ama ben sistemin nasıl yürüyeceğini gayet basit bir şekilde anlatayım ki zorlanmadan anla.

Patlayan Cephane ile, 75 hasar veren, 0 kaçınma 0 hasar önlemesi olan sistem gemisine vurduğun hasar baz alınacak.

Vurduğun her gemiye göre lig inip çıkmayacaksın yani. İlla 100k olmasına da gerek yok yukarıdaki mesajlarımda da açıkladığım gibi birden fazla hasar aralığına göre birden fazla lig oluşturulabilir. 100k, fikri senin anlaman için basitleştirmede kullandığım bir örnekti sadece.

Gerçi şimdi sen çıkıp "o zaman ben hiç normal sistem gemilerine vurmam ki hihihi benim ligim olmaz ki hihihhi" diye bir fikirde bulunursun eminim.

Fakat, evet kardeşim sen haklısın, ben haksızım. Sen dünyanın en zeki, en başarılı mühendisisin ve her şeyin en ama en iyisini sen biliyorsun.

2. Gerçekten rezaletsin sadece şunu söyleyeceğim sana 20 ve alt haritalarında sistem npclerinin hepsinin kaçınma ve hasar önlemeleri 0 dır. 1 topla patlayan cephane ile 1 tanesine sıkıp hasarı benimle paylaşır mısın ? Bir fikrin var ama boş konuşmaktan anlatamıyorsun. Senin anlatmak istediğini ben çok iyi anladımda o kadar detaylı bir algoritmaya giriyor ki bu sen bunu anlamıyorsun. Eğer kusursuz bir lig yapıcaksann bu böyledir ha 0 dan alalım ya her 50 k hasarda bi lig yapalım isabet olasılığı top hasarını boşverelim tabi bunların hesaplanıp top sayılarının eple çarpımı hasarımızı belirlemesin tabi vurduğumuz sistem yada oyuncuların kaçınma ve hasar önleme olasılıklarıda hesaba katılmasın biz 1 topla 75 lik patlayan gülleyle sıkarak hesap yapalım dersek senin gibi biz bu işi yapmayalım :) Küçük düşünceli kardeşim sana iyi forumlar dilerim. Şu çirkefliğinden sonra muhattabım olamazsın :)

3. Heartsbane

Heartsbane User

Tam cevap yazacaktım, sonra aklıma ünlü bir deyiş geldi.
    "Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience." -Mark Twain.

Sana laf anlatmakla uğraşmayacağım gece gece. Şu mesajları okuyan insanlar kimin mantıklı konuşup kimin saçmaladığını çok rahat görebilirler zaten.

4. Kaç gündür ağzından ilk defa doğru bir söz çıktı tebrik ediyorum :) Şimdi olmayan mantığınla iyi geceler sana..

5. Herkes sacmalamıs ısık tılsımında cok rahat kasılıyor

6. Bazı arkadaşlar tatmin olmuyor :) istiyorlar ki biz 45 lv full gemimizi yapana kadar kimse bize dokunmasın :)

7. zhmdn

zhmdn User

bunun için bir rakam vermek mantıklı olmaz. ama şöyle söyleyebilirim. her çıkan paketi almak zornda olmasan da yeni çıkan her top paketini almak zorundasın. Oyunda gelinen nokta "ne kadar para o kadar güç"

8. ManweTR

ManweTR User

oyun olduğu gibi güzel ya ne gerek var boş boş işlere oynayın gitsin

9. -onur824-

-onur824- User

Bu konuda benim önerim seviyelere veya (mümkünse) vuruşlara göre hesaplayarak yalnızca üst gemilere karşı alt gemilere belli bir oranda hasar önleme gibi bir şey getirilebilir. Yukarıda vuruşlarla hesaplama yapılıp yapılamayacağını tartışmışsınız. Eğer böyle bir hesaplama mümkünse, oyun kurucuları bu hesaplamayı yapmalıdırlar, yok eğer mümkün değilse, o zaman da seviyelere göre olur. Oyun kurucularının işi bunları hesaplamakla geçiyor olmalı. :):) Bizim yapmamız gereken bu konuda öneride bulunmak. Saygılar hepinize.

Son düzenlenen: 5 Haziran 2020