oyuna yeni başlayanlar için kolaylık

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ~»ιzмιя«~[C¤] tarafından 7 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Seafight'a yeni başlayan birini düşünmek cok zor bu yüzden oyunda serverimize yeni kişiler gelmiyor bir süre sonrada oyunda aynı kişileri görmekten insan sıkılmaya başlıyor.Bence yeni başlayanlara 25 lik topları altın ile satılsın hasarı biraz düşürülsün menzilide düşürülsün ama altınla satılsın bu sayede oyuna yeni kişilerin başlamasına teşvik edilmiş olur böylece serverden sıkıldıgımızda başka serverde başlamak daha kolay olur saygılarımla...

2. maximuzs

maximuzs User

altın ile satılsın kısmına kadar katılıyorum ama sonrasına pek değil .ne gerek var hasarının falan düşürülmesine :S

3. dediklerin çok hoş ama seafightın böle birşeyi yapıcağını sanmıyorum en azından şu altın olayına belki inci fiyatını bı düşürürler o kadar ayrıca hasarı ve menzili düşürmeye de katılmıyorum

4. arkadaşlar bende isterim hasar felan düşürülmesin ama hasar düşürülmezse diger kişilerle aynı güçte olunur buda haksızlık olur onu yerine
    Darbe olasılığı:
    65

Menzil:
    20

Yükleme süresi:
    7

olursa vede tanesi 5 000 000 bin altın + 1 000 inci olursa herkezin oyuna bakıs acısı degişir yoksa insanlar daha oyuna başlamıyor sıkıntı böyle olursa biter saygılarımla ...

5. -onur824-

-onur824- User

selam ,

altınla değilde mojodan çıksa güzel olur.

6. kardeşim adamın vudu topları full öyle haksızlık olur

7. -onur824-

-onur824- User

haksızlık olmaz çünkü adam o vudu toplarını sonuçta gerçek parayla alıyor.altınla satılması saçma olur.

8. onur sen hangi dünyadansın Allah aşkına önce konuyu oku vudu toplarını demiyoruz normal 25 lik toplardan bahsediyoruz biz

9. -onur824-

-onur824- User

biliyorum 25'lik toplardan bahsettiğini.ama vuduu topu için haksızlık olur demişsin.bende bunun için insanlar vuduu toplarını gerçek parayla alıyor haksızlık olmuyor diyorum.

10. altın ile satılmasada inci fiyatı düşürülmeli mesela 1500-3000 arası olmalı

İSYANKAR ve -onur824- bunu beğendi.
  11. -onur824-

-onur824- User

senin dediğin mantıklı geldi.olabilir.