Oyuna sıfırdan başlamak

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by captaintoros32, Mar 25, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Arkadaşlar merhabalar, oyuna yeniden başlamak istiyorum. Seafight'ın çok eski oyuncusuyum. Fakat, oyun fazlasıyla değişmiş. Şimdi forum adminlerine ve sizlere sorum şu

'' Oyuna şu dakika tekrar sıfırdan başlayacak olsanız, nasıl bir başlangıç yapardınız, nasıl kasardınız? hangi serveri tercih ederdiniz? ''

Detaylı bi anlatım yapılırsa çok müteşekkir olurum, oyunun yeni haliyle ilgili hiç bilgim yok

dipnot'' maddi durumu çok iyi durumda birisi DEĞİLİM''

2. beatdovne

beatdovne User

tr mega veya yeni açılan globala gidebilirsin çok fazla para yatırmadan gelişmek için benim birkaç önerim var kendine göre seçersin veya başkalarının örneklerini inceler uygularsın

1-1 veya 3 aylık katlayıcı almak katlayıcı süresi boyunca ful pırıltı toplamak bitince gelen inciyle top yerlerini fullemek gelen mojoylada barut kalkan ve inci kasmak özel haritalardan bide güllede gelecek fakat bu sıkıcı yol katlayıcıda çok pahalı değil bu arada

2-bollllca altını olan bir filoya girmek ve sana yapabildikleri kadar yardımcı olmak her istediğinde altın atmak gibi böylece pazarı kapatabilirsin 1 ayda milyonlarca elit güllen sandık anahtarın topun vs de olur fakat bolca şikayet alırsın ve pazara teklif bastığını gören oyuncular gelip seni ele geçirme partisi verebilir

sanırım daha ucuz başka bir yol yok katlayıcı almadanda pır toplayabilirsin ama daha uzun olur ve sıkılırsın katlayıcı almak katlayıcıya para verdiğin için hergün oyuna girmek için sana moral sağlıyor diyelim katlayıcının yarısı bitti ama oyundan sıkıldın bırakmak istiyosun ama dur o katlayıcıya para verdim diyip tekrar başlıyosun :D

3. Pırıltı kasmadan olmuyor yani :)

4. beatdovne

beatdovne User

olur başka yollarda var ama başlangıç seviyesinde olacağı için gemin diğer yollarla gelişmen çook daha yavaş olacaktır belli bir seviyeye geldikten sonra yapmalısın mesela ışık tılsımı veya etkinlikler gibi

5. J.Lazarow!

J.Lazarow! User

Bu oyuna sıfırdan baslamak demek cok zamanının olması demek ve bırazda maddı gucunun olması demek 1 bucuk yılda sıfırdan gemı yaptım 10 ila 15 bin lira arası para harcamısımdır ayrıca 1 bucuk yıl kadar kesıntısız oyuna baglı kaldım deger verdım bunları goze alacaksan basla maddıyat gozunu korkutmasın zamanla olur bıseyler ara ara ıyı paketlerı degerlendırmen yeter ama oncelıkle ıyı arkadaslar edınmelısın.

6. Bordo

Bordo Guest

Merhaba;

Eğer oyuna başlamayı düşünüyor iseniz şu anki paketler başlangıç için çok avantajlı olabilir.

İyi oyunlar.

Thread Status:
Not open for further replies.