Öneri Oyuna Müzik Gelsin

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve •کëwøпτë• tarafından 1 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

FİKRİNİZ

1. Evet

2. Hayır

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
  1. Bu oyuna başlayanların çoğu kendisini Jack Sparrow , gemisinide Black Pearl zannederek başlıyor . İnsanları buna daha da bağlamak ve oyun içinde alınan hazzı artırmak adına oyunun içine müzik yüklenmesi taraftarıyım , sürekli çalmasına gerek yok ara sıra çıksa rakip çıktığında efekt verse , bu söylediklerim başı ağrıtmayan bir müzik eşliğinde olcak eğerki olursa bence fazlasıyla güzel olcaktır ..

2. aslında oyunun top sesleri rüzgar dalga sesleri çok itici ve kulak yırtıcı ama bazen güzel bir müzik belki olabilir

•کëwøпτë• bunu beğendi.
  3. hani eklenebileceğini düşündüğünüz müzik varsa link te atabilirsiniz benim kafamda vardıda bir tane aradımda bulamadım

4. aman eksik olsn bu şekilde kasıyor zaten bi de o şekilde yapsalar oyun acılamaz olur

Serkan~Soare[*] ve яoтαsız bunu beğendi.
  5. BüRKüT*

BüRKüT* User

güzel bi öneri.tüm forumlarda oylamaya sunulacak birkaç ses olsa ve en çok seçilen sesler oyuna eklenebilir.gerçekten itici sesler seafight nin sesleri.Adam eğlenmeye giriyor büyük bi kafa ağrısıyla çıkıyor oyundan.misalen gündeme gelecek baş ağrıtıcı olmayan bi ses oyun ayarındaki sesi açmamı sağlayabilir.bigpatronun şöyle dediğini duymuştum bikere ben hiç oyun sesi açık oynamadım nasıl olduğunu bile bilmiyorum.düşünün durumun vahimiyetini.gerçi ts konuşmasınıda engelliyor oyun sesi ama aktif savaşta olmadığında kullanılabilir.

•کëwøпτë• bunu beğendi.
  6. Eray966

Eray966 User

Huzur veren dalga sesi , kuş sesi falan olabilir.Onun dışında aynı bir müziği sürekli duymak zaten sıkar ve eninde sonunda ayarlardan kapatırsın.

7. aynen bencede hatta size hoş gelen varsa buraya link atabilirsiniz bakarız ona göre destekleriz oylama yaparız

8. QASSİMODO

QASSİMODO User

darkorbitin eski müziği tekrar ediyodu ama gayet güzel olduğu için 5 yıl dinlemiştim :D müzik koyulursa tekrar edecek bişey olur önemli olan devamlı dinlenebilmesi

•کëwøпτë• bunu beğendi.