Oyuna Girmiyor

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve .WaRLoCK61. tarafından 20 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]
    Birkac saattir oyuna girmeye çalıştığımdan beri burada takılıyorum burdada nick şif yazdığımdada girmiyor başka gemiye girebiliyorm sadece kendi gemime giremiyorum

2. Biri acil ilgileneblirmi ne sport nede burası bir cvp vermiyor bende giremiyorum server değiştirme yerinde avrupa bölümünde buraya tıkladım benimde http://prntscr.com/bivpxg böyle bir yazı geliyor giremiyorum
    http://prntscr.com/bivyk3 buraya tıkladım ???

3. Cevap vericek birisi yokmu koca oyunda bitek bizdemi oluştu bu hata o svyi bende seçtim sonra hata verdi geri gelip kendi svmi seçtim cık gir yaptığımda böyle hatayla karşılaştım

4. Gemiye giremediğim için başka gemi açtım sporta yazdım sende yazdınmı bana bir cvp vermediler uyuyor heralde herkes bide sahur vakti

5. bende supporta yazdım cevap yok bir kişi bile ilgilenmiyor nasıl iştir anlamadım

6. ●ђр● adminim bir yol gösterirmisniz oyuna nasıl gircez daha lwl görevlerimiz bir ton şey duruyor ....
    Girmeyen hesabım bu ✭ζЄЯKЄŹ✭ 34595873

7. ●ђр●

●ђр● Guest

Açıklaması az önce gelmiş.

Selam Korsanlar

Birçoğunuzun server listesinde farkına vardığı şekilde yeni bir server oyuna eklenmiştir ancak bu server muhtemelen gelecek hafta aktif edilecektir. Lütfen aktif edilmeden giriş yapmaya çalışmayın aksi halde hesabınızda sorunlar yaratacaktır

Seafight Ekibiniz

Küçücük bir hata yaptınız bilmeden o server a girmeye çalıştınız ama malesef pahalıya patlamış..
    Girmenizin yarattığı sorunu bildiklerine göre düzeltmek için de çalışmalar yapılıyordur. Düzelmesini beklemenizi ve anlayışlı olmanızı rica edicem..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.