Oyuna Giriş Adı Hakkında

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve Aℓραяѕℓαη☆0б tarafından 14 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İyi çalışmalar dilerim oyuna girişte sürekli sıkıntı yaşıyorum acaba bu ismi değiştirme sansım varmı ne bileyim yani bir oyuna giriş ismi değişikliği kartı vs varmıdır acaba ve ya değiştirmemi bir yolu varmıdır. sürekli bilgisayar geçmişini silmek zorunda kalıyorum kişisel bilgisayaprımda sıkıntı yokta işyerindeki bilgisayarlardan girerken çok rezil oluyorum iş bilgisayarlarında pc kapanıp açılınca hersey de gidiyor buda beni sıkıntıya sokuyor face vs de yasak bilgisayarlarda ve günümün çoğunu iş yerinde geçiriyorum şu anda saat 11 oldu ve ben hala oyuna nasıl girerim diye araştırıyorum. kıolay gelsin..

2. çAğRı

çAğRı User

giriş nickini mail adresine yolla. farklı pcden giriş yapacağın zaman mail adresini açıp nicki kopyalayabilirsin

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selâm

Giriş ismini değiştirmek malesef mümkün değildir. Başka yerlerden girnek için giriş bilgilerinizi kendi mail adresinize mail olarak atabilir, oradan kopyala yaparak giriş yapabilirsiniz. Tabiiki güvenliğiniz için giriş yaptığınız yerlerin güvenilir olduğuna emin olunuz

Saygılar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.