oyuna girilmiyor

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve capt tarafından 29 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. capt

capt User

acaba oyunda sorunmu var ekran %45 te takılı kalıyo sonra lost connection diyor farklı tarayıcılardanda denedim ama aynı sorun hala

saat nerdeyse 12 den beri oyuna girilmiyor acaba global amerika 1 serverinda mı bir sorun var şu forum adminlerinin işine gelirse bi cevaplarsa sevinirim

Son düzenlenen: 29 Ekim 2016
  2. Oynadığınız serverin formunu takip ettinizmi belki bulunduğunuz serverde bakım ve çalışma olabilir önce oynadığnızı servere sonra bu servere yazarsanız belki daha çabuk istediğiniz cevaba ulaşabilirsiniz.

3. Bendede aynı duru yüzde 45 de kalıyor oyun açılmıyor global amerika1

4. [​IMG]

Buyrun bahsettiniz servere an itibariyle giriş yapmış bulnumaktayım internet hızınız yetersiz olabilir ayrıca çerezleri ve tarayıcınızı temizleyip farklı bi tarayıcıdan giriş yapmayı deneyin birde Ccleaner programını kullanıp sisteminzideki atık dosyaları temizlerseniz daha verimli kullanabilirsiniz tarayıcınızı.

5. Servere siz giriş yaptınız bizde yaptık bölgesel sorunlar varmış bizde ts den sürekli arkadaşlarla irtibat halindeyiz girilmiyordu ama artık girebildik saolun teşekkürler ilginiz için iyi görevler.

6. Rica ederim evet bildiğim üzere Ttnetin' bu aralar bölgesl bakım çalışmaları yapmmakta. Rica ederim fakat ben herhangi bir yetkili değilim :)

7. iyi günler adminim oyun içinde başkaları npcye veya bir oyuncuya daldığında hasar verdiği puan gözükmüyor sadece bana dalan kişi ve bende bir oyuncuya veya bir npcye daldığımda darbem puanı gözüküyor

8. Oyun ayarlarından güçlendiri kapatıp f5 atınız sorununuz düzelir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.