Bug / Oyun hatasi Oyuna Girerken Açılmama Sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve IKIZILSAKALI tarafından 23 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Herkese iyi oyunlar. Uzun zaman önce bu oyunu bırakmıştım. Şimdi ise geri dönüyorum fakat cromdan da kendi istemcisinden de girdiğimde oyunu açarken yüklemede '%50 İnit view manager' da kalıyor. Ne yaptıysam olmadı.Çerezleri, geçmişi sildim o da olmadı. Oyuna geri dönücem diye bir sürü sitres yaşadım:D Lütfen bi yardım edin.ACİL!!!! (Buarada crom, Fire fox, explorer denendi onlarda olmadı aynı oldu dolarken %50 İnit view manager 'da kaldı)

2. Koman

Koman User

Merhaba, @IKIZILSAKALI

Buradan yaşadığınız sorunun cevaplarını bulabilirsiniz. Şuan oyun normal durumdadır. Dilerseniz flash playerinizi güncelleyip deneyin.

İyi oyunlar.

3. Herkese iyi oyunlar. Uzun zaman önce bu oyunu bırakmıştım. Şimdi ise geri dönüyorum fakat cromdan da kendi istemcisinden de girdiğimde oyunu açarken yüklemede '%50 İnit view manager' da kalıyor. Ne yaptıysam olmadı.Çerezleri, geçmişi sildim o da olmadı. Oyuna geri dönücem diye bir sürü sitres yaşadım:D Lütfen bi yardım edin.ACİL!!!! (Buarada crom, Fire fox, explorer denendi onlarda olmadı aynı oldu dolarken %50 İnit view manager 'da kaldı)

Koman yani sayın yetkili o göstemiş olduğunuz yada vermiş olduğunuz likteki herşeyi yaptım daha önce ama düzelmedi. Ayrıca sorunum cözülmeden konumu kilitlediniz bence budaq yanlış birşey fakat hızlı cewap için teşekkürler:D

4. sorunun ya bilgisayardan yada internet hızından kaynaklıdır o zaman başka bir çare kalmıyor

5. BİRTEK BU SORUNU BEN Mİ YAŞIYORUM BU BAŞKA KİMSEDE YOK MU YANİ_?

6. Avrupa serverlarında yine problem var 10:30 da anca gelir oyun Gecen günde aynı problemi yaşamıştık