OYUNA GİREMİYORUZ

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 乂×●¥øånn●×乂[иѺ†] tarafından 5 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. OYUN AÇILMIYOR SAYFALAR SÜREKLİ DONUYOR NEDEN ??

2. Harita Buguna Af Gelmezse Biz Programcı Arkadaşlarla Bunu Sürdürücez....

3. AF İSTİYORUZ YOKSA PROGRAMCI ARKADAŞLAR İLE OYUNA DK SAAT BAŞINA PİNG ATICAZ...
    OYUNU SİZE YAR ETMİYCEZ...

4. EVET ŞUANDA İSVİÇREDEN SİZLERE AF GELMESİNİ TALEP EDİYORUZ...

5. Seafight Yetkililerine Dilekçe; Sizlerinde bilgidği gibi harita bugu yapanlar ban yedi.Ve bizler bugu yaparken hiç bir bilgiye yani ban yiyeceğimizi kimse bizlere söylemedi.Ve bug yayıldıktan sonra ban yiyeceksiniz diye haberler çıktı.Ve bizler çok pişman olduk.Genel AF istiyoruz.Lütfen Arz Ediyoruz..Seafight Team

6. KİMSE SÖYLEMEDİ DE SENİN AKLINDA MI YOKTU HİLE BAN SEBEBİDİR BİLMİYOR MUISUN

7. Ben Tr3 Den ali lütfen şu çocukların banını açın ben bile hile kullandım...

8. o zaman sende banlan alicim inş sınırsızından :)

9. Jafyy

Jafyy User

oyuna kayıt olurken illegal program kullanmayacagını kabul ederek kayıt oluyorsun, bug yapmak serbest olsa kapatmak için ugrasmaz adamlar..o zman düsünecektin bu isleri

10. Çok biliyon sen....

11. recep kesin sensin dimi :D

12. Çaktırma Kanka :D :D :D :D :D Süresiz Bandan Sonra buralara düştük..

13. Adminler lütfen af gelsin uşaklarum....

14. sende bu çene varken af çıkar rahat ol :D

15. Seni seviyorum Kanka :D :D :D :D :D :D :D :D Ağzına Senin :D :D :D:D:D:D:D:D:D

16. SONSUZ BAN NEDİR BARİ TAMAMEN YA KAPATIN HİÇ GÖZÜKMESİN GÖRDÜKÇE MORELİM BOZULUYOR.LAZIN TEPESİ ATTIMI BURDA DURMAYIN... :d :d :D :D :D :D :d :D

17. Yaw hehehe kardeş :d :d :D :D: :D:D:D:D:D:D
    çevreme gülücükler saçıyorum adminler benim gibi birisini kaybetceksiniz.Lütfen açın şu çarları.................

18. Jafyy

Jafyy User

mutluysan sıkıntı yok

19. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

cerezlerinizi silip tekrar giriniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.