OYUNA GİREMİYORUM

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve trabzonlu61 tarafından 21 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın bylrbeyi değişmezse tekrar konu açın demiştiniz. tarayıcının geçmişini vs temizledik değişiklik yok. oyun ana sayfası geliyor ancak ekran görsel olarak 10 sene önceki sayfalar gibi. çoğu hatta hersey gözükmüyor. yazı yazı alta doğru sıralanıyor. ancak geçmiş temiz. İnternet iyi. neden böyle acaba iligilenir misiniz lütfeen kaç gündür gemiyi göremedim. açamıyorum

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz

3. google chrome. ama ınternet explorer dan da açmayı denedim olmuyor.

4. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

bilgisayarınızı tamirciye gösterebilir misiniz

5. Merhaba,

Bende aynı sorunla karşılaşıyorum, diğer oyunlara bağlanmamda herhangi bir sıkıntı yok sadece bunda var, bilgisayarımı tamirciye götüreceğime bu oyunu oynamam olur biter, ben bir şey kaybetmem.

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Hesabınızda sorun yok şuan girdim gayet normal ve olması gerektiği şekilde.. Kullandığınız flash playerı son sürüme güncelleyerek aşağıdaki linkten flash playerın geçmişini silerek yeniden deneyiniz

http://www.macromedia.com/support/documentation/tr/flashplayer/help/settings_manager07.html

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.