OYUNA GİREMEME NEDENİ

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve trabzonlu61 tarafından 24 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İLK ŞUNU SÖYLEYEYİM SORUN PCLERDE VEYA FLAHS PLAYERLARDA, GEÇMİŞİ TEMİZLEMEDE VESAİREDE DEĞİL. BEN DE MOBİL İNTERNETLE GİRİYORDUM. ARKADAŞLARLA ORTAK SORUNUMUZ OLAN ANASAYFANIN AÇILMASI ANCAK BEYAZ OLMASI YANI GRAFİK EKSİKLİĞİ.
    NORMAL ADSL İNTERNETLE GİRİŞ YAPTIM BİR SIKINTI ÇIKMADI. SIKINTI MOBİL İNTERNETİN ÇEKMEMESİ YANİ NETİN YETERSİZLİĞİ GİBİ GÖZÜKÜYOR.
    ANCAK BEN SÜREKLİ MOBİL İNTERNETLE GİRİŞ YAPIYORDUM. ÖNCEDEN BÖYLE BİR SIKINTI İLE KARŞILAŞMAMIŞTIM. ŞİMDİ NEDEN BÖYLE OLDU ORASINI BİLEMİYORUM. ,OYUNDA SÜREKLİ YAPILAN DEĞİŞİKLİLER BUNA NEDEN OLABİLİR ÇÜNKÜ SÜREKLİ SIKINTI ÇIKIYOR.
    YANİ DEMEM O Kİ TAMİRCİYE GİTMEYE GEREK YOK. AMA HERKES DE NORMAL ADSL İNTERNET ALMA İMKANI OLMAYABİLİR.
    BENCE YAZILIMCILARIN PROGRAMI BİR KONTROL ETMESİNDE YARAR VAR. ÖNCEDEN OLMUYORDU ŞİMDİ BİR SORUN OLUYORSA BU SADECE İNTERNETE DE BAĞLANAMAZ. YETKİLİLERE İLETMENİZ GEREK BÖYLE BİR SORUN OLDUĞUNU.

2. Merhaba,

trabzonlu61 e katılıyorum, ben de mobil internet kullanıyorum, bende flash playeri güncelledim, çerezleri sildim hatta farklı bir pc den denedim (aynı internet üzerinden), hesapta da bir sıkıntı yok farklı hesaplardan da denediğimde sonuç aynı. internetin hızının vs yetmediğini de düşünmüyorum denediğim diğer oyunları açıyor tek sıkıntı seafight'ta.

Umarım yine ''bilgisayarınızı tamirciye götürebilirsiniz'' gibi bir cevap gelmez.

3. Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?

4. mozilla, google chrome, yandex browser, internet explorer olmak üzere 4 farklı tarayıcıdan denedim sonuç aynı, mesajımda da belirttiğim gibi aynı internetle faklı bir bilgisayardan da denedim yine aynı tam yüklenmeyen beyaz oyun anasayfası, ve oyuna başlayamama sorunu.

5. arkadaşlar tarayıcılarda sorun yok. internet mobil ise ondan kaynaklanıyor. aynı pcden ben normal bir adsl netten girdim hesabıma girdim sıkıntı yok. sonra mobilden girmeyi denedim yüklenmeyen beyaz grafik eksikliği olan sayfayla karşılaştım.
    ancak arkadaşlar şu nu demek lazım. ben önceden de mobil net kullanıypordum sıkıntı yoktu.
    oyunda yapılan değişikikler bazı problemler doğurmuş olabilir kanısındayım. sorunu sadece mobil nete atma taraftarı değilim.

6. Sorun flash player ın son güncellemesinden kaynaklanıyor olabilir hatta mozillada bile bazı güvenlik sorunları çıkarmıştı.

7. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.