Geri bildirim Oyuna Erişim Sorunları ve Daha Fazlası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve karalahana61 tarafından 28 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Haklı mıyım ?

1. Evet, kelimesi kelimesine.

2. Hayır, saçmalamıssınç

3. Okumadım bile.

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Günlerdir oyunda sorun var, çözümlendiği söylendiği halde hala oyuna giriş
    yapılamıyor. Sürekli problem ortaya çıkıyor ve sabır kalmadı. Forum üzerinde
    sunucu sorunlarının olduğu söyleniyor ve çözümlendiği belirtiliyor fakat ben
    günlerdir oyundan düşüyorum ve http 500 hatası sayesinde oyuna giriş yapamıyorum.
    Oyun içerisindeki kasmalar da cabası. Haftalardır sürekli problemler yaşıyoruz
    oyuncular olarak ve biz bu oyuna bir para yatırıyoruz. Para yatırarak süreli
    eşyalar satın alıyoruz ama bunlar sizin hatalarınız yüzünden sürekli kayıp
    şeklinde ilerliyor. Eşyaların süresi gidiyor, görevleri yapamıyoruz çünkü bizde
    kendimizi buna göre ayarlıyoruz oyuna gireceğimiz zaman oyuna giriş yapılamıyor
    oluyor. Bu sorunlarımızı forum üzerinde dile getiriyoruz forumdaki konumuz
    siliniyor! Bigpoint ne yapmaya çalışıyor? Bigpoint işini ciddiye alacak mı artık ?
    Oyuncuları uğrattıkları bu mağduriyet ne zaman son bulacak ? Sürekli anlayış
    bekliyorsunuz ve sabretmemizi söylüyorsunuz başka bir şey söylemiyorsunuz
    senelerdir aynı sorunlar hep tekerrür ediyor yeter artık. 50 bin gülle 10 tane
    sandık anahtarı ile bu sorunlar telafi edilmiyor! Artık Türkiye temsilcileri de
    biraz tavrını belli etsin insanların hakkına girmeyin artık yeter.

----------

Saygılarımla,

Cavdar

---------------------------

Ben buraya daha önce de konu açtım ve konum silindi.

Bigpoint fiyat arttırma konusuna yazdığım cevaplara geri dönüşler alamadım üstüne dalga geçer gibi konuştular.

Ben böyle üslupsuzluk görmedim, benimle dalga mı geçiyorsunuz anlamış değilim.

Haftalardır oyunda sorunlarla uğraşıyoruz, günlerdir sunucularınızda sorun var çözümlendiğini söylediğiniz halde oyuna giriş yapamıyor http 500 hatası alıp duruyoruz. Oyun sürekli kasıyor hiçbir şekilde oyun stabil değil ve bizi etkilemeye devam ediyor!

Artık seafight oyuncularının da bir şekilde birlik olup elini taşın altına koymalı ve bu durumları net şekilde çözmeliyiz! Senelerdir bu sorunlara çözüm üretilmiyor, anlıyorum ki Türkiye temsilcilerimiz de politikalarına dahil olmuş durumda...

NOT:Bu konunun da ekran görüntüsünü alacağım silersiniz belki yine :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Ekim 2017
  2. Silinir çünkü supportan gelen mesajları herkesle paylaşmak yasak diye biliyorum

3. Yanlış biliyorsun demek ki, yanlış değilse de support mesajını düzenlerler silerler.

4. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN User

Merhaba,

İster resim olsun ister kopyala yapıştır support konuşmalarınızı buraya atmayınız lütfen.

Sorunlarla ilgili bizler geri bildirim yapıyoruz. Sorunların devam etmesi bizlerin hiç bir şey yapmaması gibi gözüküyor. Zararlarınızın karşılanması için önce sorunu halletmeleri gerekiyor. Sonuca ulaştıklarında bir telafi düşünürler. Lütfen sadece sabır ediniz sizler gibi bizlerde oyuncuyuz aynı mağduriyetleri yaşıyoruz.

İyi Forumlar.

5. Problem şu; madem sizler de oyuncusunuz neden senelerdir süren bu hatalı maratonda herhangi bir tavır ortaya koymuyorsunuz?
    Bu sorunlar senelerdir var ve devam ediyor. Open-beta sunucu açıyorlar ve yeni eklentileri test ediyorlar. Yeni eklentilerin stabil çalıştığından emin olmadan neden oyuna aktarıyorlar ve bizleri mağdur ediyorlar ? Foruma konu açıyor yetkililer sunucu sorunlarının olduğunu ve çözüldüğünü söylüyorlar, fakat ben günlerdir görevlerimin tamamını yapamıyorum çünkü oyuna girişlerde sorun yaşıyorum ? Bu sorunlar yüzünden günlük / saatlik edindiğim malzeme ve eşyaların süresini kaybediyorum ve tüm planlarım alt/üst oluyor ? Yaptıkları telafi de gülle vermenin ötesine geçmiyor bu nasıl bir telafi ? Günlük taç kazanma limiti var ve ben bu hatalar yüzünden günlerdir en az yarısını alamadım taç görevlerinin, bu en basit örnek ? 3 etkinlik gördük ve bu hatalarla boğuşuyoruz hala buda yaklasık 2-3 hafta ediyor. Bigpoint ne zaman sorunları çözmeyi düşünüyor ? Ben bu duruma isyan ederim!

6. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN User

Merhaba,

Giriş sorunları sadece Seafight'da bulunmamaktadır. Bigpointin çoğu oyununda var. Ne zaman sorununa yanıt vermek doğru olmaz bizleri zor durumda bırakır ama uğraştıklarını biliyoruz. Oyundaki sorunları ciddiye almıyorlar gibi bir durum oluşması imkansız çünkü oyundan para kazanıyorlar.

Telafi konusunda oyuncuların önerilerini ileteceğiz.

İyi Forumlar.

7. Öncelikle Merhabalar forum kurallarını incelediyseniz support'un yazdığı yazıları paylaşmak yasaktır diye bir ibare göremedim 'özel mesajlar'diye bir adlandırma olmuş buda neye ve kime göre özel arkadaşımız her oyuncuyu ilgilendirdiği için paylaşma gereği duymuş ve kaç zamandır düzenlenir diye beklerken forum kuralların en son maddesinde bulunan '20. Greve çağırmak, protesto etmek üyeleri oynamamaya çağırmak yada uridium almamaya teşvik etmek yasaktır ve bu durum GİŞ kuralalrını ihlali olduğu için sözleşme fesih edilebilir ve/veya hesap kapatılır.' Uridium almamaya teşvik etme maddesi seafight maddesi midir merak içindeyim konuya gelecek olursak konuşma tarzınız diğer forum modlarına karşı az resmi bu düzeni sağlayabilirseniz takım olarak daha iyi olacaktır. Bigpoint bir den fazla oyunu olmasına rağmen bir çok oyunda hata yapıyor ve devam ediyor sorunları çözüme kavuşturamıyorsa personelini değiştirme seçeneğini kullansınlar biz maddi olarak destek veriyoruz dediğiniz gibi aynı şekilde ilgi alakayı alt kademedeki insanlardan değilde daha üst olan Community Team yada ülke temsilcileri oyalama amaçlı yazılar yerine bilgilendirme yazıları yazarsa daha da akla yatkın olabilir. Örneğin sunucunun akışı düştü çöktü vb.teknik bilgiler bize söylenen yapılıyor ediliyor pekte olmuyor :)

OĞUZKHAN bunu beğendi.
  8. bu moderatorun koyduğu bir kural değil ama gerek seafight daki yetkili ekip olsun gerek bigpoint olsun o kişisel konuları paylasılmsını hıc bir yerde istemiyor cünkü orya nufus cuzdanından hesap bilgilerine kadr hersey gidiyor sonucta byuk işler kucuk işlerle başlar o yuzden orda yazılanlar ne kadar onemsizde olsa yazan ve ordaki okuyanı ilgilendirmesi bizim icinde daha mantıklı olur

ama asıl konuya gelirsek arkadaşın dediği 1.mesajdaki cogu dogru bende katılıyorum

9. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN User

Merhaba,

@NightWish66 Arkadaşımızın söyledikleri doğrultusunda bu işlemi yapmaktayız.

Bahsettiğiniz GİŞ kuralları bigpoint'in bütün oyunlarında geçerlidir.

'Bigpoint’in büyük hatası sonucu oyunlara ve hizmetlere erişilmezlikte, sorumluluğu asıldır.' 4. MADDE'de Belirtilen bu ibare oyunun sizleri mağdur etmemesi için gerekli çalışmaları yapmasını zorunlu kılıyor. Bakınız teknik hataların çözümlenmesi uzun sürebilir bu konuda moderatorler sadece sizlerden gelen tepkileri iletmek durumunda kalır.

Ayrıca değindiğiniz konu güzel sizlere daha açıklayıcı şekilde sorunla ilgili ne çalışmalar yapıldığını açıklamaları daha rahat ettirebilir. Bu konuda üst birimlerime iletimde bulunacağım.

İyi Forumlar.

Bakınız BURADA bir açıklama yapıldı. Lütfen inceleyiniz.

Son düzenlenen: 28 Ekim 2017
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.