Oyuna Erişim Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve sametemir tarafından 29 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sametemir

sametemir User

oyun sayfasına giremiyorum

oyun kacta acılcak 8 saatir kapalı yeter artık acın su oyunu sabır sabır diyonuz 8 sattir bi seyi yapamadınız

acılmıyo bekleyin diyolar diger sv lerde bisey yok event gitti

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Ekim 2019
  2. Yapacak bir şey yok bugün sanki özgürlük çıkmamış gibi oyunumuza da devam edemiyoruz çünkü oyna erişimimiz yok. Umarım en kısa süre içerisinde sorun çözülür yarına falan sarkmaz kabak etkinliğinde de aynı problemi yaşamayız. Çünkü ben bu sorunun bu kadar saattir çözülemeyecek bir sorun olduğunu düşünmüyorum sadece bir ilgisizlik olduğunu düşünüyorum.

....FATİH....™ bunu beğendi.
  3. Selam,

Öncelikle açmış olduğunuz iki konuyu ve alt alta yazdığınız mesajlarınızı birleştirdim. Size bir önceki konuda gerekli cevabı verdiğimi düşünüyorum. Sürekli aynı konu ile alakalı konu açmanız ve alt alta spam yapmanız sonucu değiştirmeyecek. Bir şeyi yapamadınız derken? Sanırım sizde bizim programcılar ile aynı ofiste çalıştığımızı, oyuna direkt olarak müdahale ettiğimize inananlardansınız. Ozaman ben size buradaki görevimizi anlatayım önce. Burada bir mekanizma var. Sizler şikayetinizi yaparsınız ve ben bu şikayeti önce test eder daha sonra Sayın @Star'a bildiririm. Star ise konuyu takım liderimiz @Bigpatron ile paylaşarak üst makama bildirir. Konu böylelik ile bizden çıkar. Gerisi merkez ekibimize kalmıştır. Bizler bu mekanizmanın sadece 3 basamağında etkiniz. Konuya dönecek olursak ben konuyu bildirdim. Konu üst makamlara kadar gitti. Yani Almanya şuan konuyu biliyor. Siz 2 fazla mesaj yazdınız diye bu düzelmez. Ayrıca eleştiri yaparken vicdanlı şekilde eleştirmenizde fayda görüyorum.

Saygılarımla.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Ekim 2019
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.