Öneri Oyuna Böyle Girebilirsiniz

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve NightWish66 tarafından 27 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. puffin web indirip kurun pc için olanı
    Veya yandex kurun girenler var
    istemcide giriyor
    grafikleri kötü biraz ama oyunu açar
    Takılan varsa sorsun yardım ederim
    Bu konuyada göz atın derim.
    Not=oyun normal ben girdim 2 saat takıldım bayada kişi var sanki hiç sorun yokmuş gibi benim başıma gelmese fark etmezdim.

Son düzenlenen: 28 Nisan 2018
    tuna219 ve kaptatr2 bunu beğendi.
  2. tuna219

tuna219 User

Teşekkürler oldu bir ben yokmuşum oyunda

3. nasıl giriş yaptınız oyuna_?

4. €mr€

€mr€ User

Bir ben mi giremiyrm arkadas girsi yapamadim bir turlu

5. ben hala giremiyorum chrome da mı sorun

6. tuna219

tuna219 User

Arkadaşın dediğini yaptım bilgisayara puffin yazdım google indirip kurdum sorunsuz giriyor choromeda girmiyor puffinde giriyor biraz kalite düşük ama oyuna giriliyor diğer dns ip anlamam zaten

7. pranga...

pranga... User

puffin bende ağa erişilmiyor yazıyor internete giremiyorum puffinden

8. Seafıghtın bıttıgı an

9. pranga...

pranga... User

başkan ağa erişilemiyor diyor bende puffinden girine internet yok diyor yani

10. ben zaten yandeks kullanıyorum tüm tarayıcıları denedim bi buffin kaldı bence sorun bölgesel ağ yapılandırmalarında çünkü başka bir ilden bar arkadaşa gemi nicki ile giriş yapmasını söyledim arkadaş benim gemi ile oyuna girebildi ancak ben kendi bilgisayarımdan hiç bir şekilde hiç bir tarayıcı ile giremiyorum artık ne yapacaksanız yapın top sizde

NightWish66 bunu beğendi.
  11. Apokalyps

Apokalyps User

puffin kullanırken alışveriş yapmamanızı öneririm VPN kullandığı için lokasyonunuz farklı gözüküp paymentinizi değiştirebilir telefonda kullanıyorum oyuna bağlanmak için daha önce başıma geldi 2 gün uğraştım düzelmesi için herkesin bilgisine

NightWish66 bunu beğendi.
  12. Adını bilmediğiniz tarayıcılardan uzak durun(benim önerim yandex) pazartesiye kadar sabredin etkinlik başlıcak pazartesi düzelir veya bugün en geç 7 ye kadar reset atılcak düzelir sanırım

Çok karlı bir etkinlik olucak telafi edebilirsiniz kaçırdıklarınız

Antik İsyanı Etkinliği - dan 30 Nisan-3 Mayıs

Antik Ayaklanması Kısaca:

3 etkinlik gemisi (1 normal, 2 amiral)

Clara Murray görevlerler

Etkinlik 30 Nisan'da öğlen 12'de başlayacak ve 3 Mayıs'ta 12'de sona erecek.

Gemiler verdiğiniz hasara göre hepsi inci veriyor ve en büyük gemi sarmaşık mezar yani aslan ateşi 1-2, kum saati, ışınlanma vericek

Son düzenlenen: 28 Nisan 2018
    tuna219, kaptatr2 ve C*KAFKASTÜRK bunu beğendi.
  13. воины

воины User

etkinlik güllesi ne olacak

14. ahtopot zehri cephanesi

kaptatr2 bunu beğendi.
  15. Oyuna girmenin tek yolu yazılımcıların yaptığı güncellemeyi kaldırıp güncellemeden önceki versiyona dönmek

16. puffin web browser ile giriliyo fakat ondada kasıyo....sadece puffin ile girebildim...telafi için 5er tane balyoz alev tahrip içeren kod verilmesi lazım en azından...

**hiçran~yarası** bunu beğendi.
  17. aynen baya kasaıyor puffinde

kaptatr2 bunu beğendi.
  18. balyoz19

balyoz19 User

19. erbaş58

erbaş58 User

malesef arkadaşlar bende giriş sorunu yaşamaktayım kafkastürk'ün dediği gibi sadece puffin ile girilebiliyor fakat o programdada kasma oluyor umarım yetkililer bu soruna en kısa zamanda bi çözüm bulabilirler iyi oyunlar

20. Biz daha tarayıcıdan oyuna giremezken adamlar bota bile kurmuş vallahi ne diyeyim helal olsun etkisi olan herkese

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.